- 8 Eylül 2015
- 4
- 2
- 1
- 33
Arkadaşlar öğrenci olduğum halde paramın yüklü bi kısmını bu fal olaylarına harcayan ve yaşamış biri olarak söylüyorum bunu nedir nedendir bilemem ama bu işler boş işler çok geç gördüm bunu. Yaklaşık 800 900 liramı harcayarak aylarca en iyisini aramakla geçirdim. Günü birlik şehirlerde dolaştım v.s v.s ama artık kendimizi kandırmadan çarelerini bu yönde değilde başka yönlerde uğraşarak harcayalım. Çünkü eğerki birisi geleceği sürekli çok yakın ve direk biliyo olmuş olsaydı bunu bırakın bu zamana kadar herkesin bilmesini 2 3 senede tanınırdı. Bir ünlü nasıl bilinirse bu kişide hadi onlar kadar olmasada bu camia ile uğraşan herkesin ara ara hep duyduğu bi isim olarak kalırdı ve biz böylece birbirimize soru sormazdık artık şu nasıl bu nasıl diye. Bu işler sizin ilgi duymanızla başlamadı yani yıllardır yapılan ve dediğim gibi olsaydı isimleri çoktan duyulacak zamanları geçtik. Ha size çıkar ona çıkar ama 2. Ye 3. Ye çıkacağı belli değil çünkü ben şans olduğuna inanıyorum çıksa bile. Sonrasında eğer gerçekten geleceği gören biri olmuş olsaydı bunun değeri öyle 20 30 lira olmazdı :) basit bişey değil bu. İnsanlar umutsuzluktan meraktan bunaltıdan depresyonlara girip intihar edebilecek seviyelere gelebiliyosa öyle insanlara 1 fal için 800 900 lira verebilecek hallerine olacak insanlar çıkardı ki bunu o falcıların bile farkedebileceğini düşünüyorum. Bunlara bel bağlamayın artık umutlarla mutlu olup umudunu kaybetmiş şekilde dahada yıkmasın sizi. Herkes umarım güzel şeyler yaşar.