Merhabalar kadınlar kulübü sakinleri :) size fena bi şekilde patlamış fal haberi vericem... Hande,edi,çiğdem,yeter,Nihal,toprak,andaç,ayten,Şenay,elif,güley,neslihan,eylem,utku, ve online fala,kahvinga,serkan,Aylin.. Sayamadığım çok var esas konuda hepsi patladı. Yok gelecek arayacak falan filan.. Çocukta numaram yok. Ben msj attım sınavın nasıl geçti diye sen kimsin dedi? Evet haklı o beni beş ay öncesinde bıraktı çünkü unutmuş olması çok normal.. Ama ben falcılara kanıp bekleyiş içine girdim burdan çok kişi ile irtibat halindeydim.. Onca falcı gezdim ama hiç biri gelmicek unutmuş seni demedi umut sattılar hep.. Bunca zaman acımı uzatmışlar. Benim dememle falı bırakmıcaksınız ama bunu da tutun aklınızda yanınızda olmak isteyen kişi ne olursa olsun olur.. Uzakta kalmak isteyenin bahanesi çok olur.. Brn Aralık ayında fal baktırmaya başladım 4 ay oldu toplam 1 buçuk milyar harcadım yazık kim için beni takmayan en zor anımda sırt dönen biri için. Biz kendimiz yapıyoruz aslında karşımızdakininde aynı şekilde olduğunu düşünüyoruz o hayatına devam etmiş mutludur olmuş ama ben her gün onu bekledim.. Fala inanmayın geri dönecek diyen falcılara inanmayın. Hepsi umut taciri. Bugün beklememem gerektiğini anladım beni sevmeyen unutan numaramı hatırlamayan kimsin de soran birine fazlaca verdiğim değeri geri aldım bugün.. Giden gitti kalan sağlar bizimdir..okuyun lütfen ibretlik ni durum:):):)