• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Vallahi cok aikildim maasimin yarisini falcilara verdim yeter gelcekse gelsin gelmiyorsa aklimdan ciksin :)

Yapma ya, anı da mı bilemedi? Ay bu fal cidden enerji işi sanırım, birine çok iyi tutturan geleceği de tutan başkasına fos çıkabiliyor. Nermin'i @KucuKelebek çok beğenmişti, ilk falı da çıkmış hatta. Ben baktırmadım bu arada fikrim yok yani, oruçluyum :KK70:
Bende bugün gittim yüz yüze baktırdım Nermine,hiç beğenmedim ,belki bugün modunda değildi bilemiycem ama çok moralim bozuldu daha farklı bir fal bekliyordum:((

Kızlar yarın Yeşilköy Duyguya gitmeyi planlıyorum nasıldır tavsiye eden varmı,birde telefonla aradım telefona çıkan kişi bana Duygu hn fal bakmıyor sadece sohbet ediyor dedi anlamadım kafam karıştı

Kızlar yarın Yeşilköy Duyguya gitmeyi planlıyorum nasıldır tavsiye eden varmı,birde telefonla aradım telefona çıkan kişi bana Duygu hn fal bakmıyor sadece sohbet ediyor dedi anlamadım kafam karıştı
Uzun mu bakdi Nermin yoksa kisa mi kesdi?

Back
X