• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba yok genc degil Ahmet in caprazinda oturuyordu.
Bu arada Ahmet i de begenmistim ama biraz pahali diger bayan performans olarak bence iyiydi.

Son zamanda gidip en begendigim Asli diye bi bayan, symbol Serkan iyi ama kisa bakiyor. Symbol Murat iyi kibar ama bilemiyorum gekecek konusunu.. Kuzey de kisa bakiyor an olarak fena degillerdi.Ama burada yeni uyelerin devamli o cafeyi övmesi itici geldi o ayri :)
Merhaba istanbul cafe semadan memnun kaldiniz mi

Selam kizlar, son dönem gidip begendigim isimler: Asli -barista cafe diye bi yerde bakmisti. Yine kadikoyde istanbul cafede Sema adinda bir bayan guzel bakmisti. Angels Meryem ve Burcuyu da begeniyorum.
Telefonda Nihal hanima baktirdim bence iyiydi.
Ama en iyisi bana gore Asliydi
Asla onermeyeceklerim:kadikoyde meryem(betimliyim:siyah uzun dalgali sacli kilolu) adinda bir bayan cafe adini hatirlamiyorum ama angelsin karsisinda bi cafeydi.kadin tutturamadigi gibi bi de kabalasti, cevirmeye calisiyo ve begenmedigimi soyleyince keske size bakmasaydim enerjiniz kotu vs diye camura yatiyo tam fiyasko :)
Diger onermeyecegim tiryaki cafe semra. Cok soru sorup alakasiz yorumlar yapiyor.

Fal his olayi o yuzden kimseye kefil olamam hatta tesvik de etmiyim tabi ;benim degerlendirmelerim bu sekilde..
Merhaba istanbul cafe.sema nasil

Murat isle alakali degiskligmi bildi dedigi tarih ckti inanamiorm yine yine gidicem gercktn cikacagi icin cok umutsuzdm bidha yazmayacaktm ama en beklemedigm sey oldu sokumm sok ya :)))))

Murat isle alakali degiskligmi bildi dedigi tarih ckti inanamiorm yine yine gidicem gercktn cikacagi icin cok umutsuzdm bidha yazmayacaktm ama en beklemedigm sey oldu sokumm sok ya :)))))
Murat falci degil medyum resmen canim. Cocu bir harika. Bende "narkissos" adli arkadasin yorumundan sonra denedim murati ve hemen herseyi bildi simdi tarihi bekliyorum bakalim bu ay sonu cikarsa fali yazicam bekledigim haber gelirse

K8zlaarrrrr benimki benden aff diledii affet beni dediii felannn nermin goker andac cigdem edi hande laf cafe halil bunlarin hepai ayni tarihi vermistiii ve çıktı hiç beklemiodum acikcasiii. Yeni biri ile tanımıştım onunla görüşmeye gittim ve msj geldi sok oldum simdi didikliyorum bakalm hayatnda nolmusda pisman olmusss malll tabi istemiorum artkda asiri sevindim =)

Back
X