Merhaba.ben arkadaşlardan sunrise cafede fal bakan neslihan diye birini duydummerhaba kızlar...
uzun zamandır giremedim..ama gelişmeleri paylaşmak istedim..
*bir kaç hafta evvelsi Burcu ya gittim ve biraz zor olabilecek bir konudan bahsetmişti...ve oldu..zamanla konsunda da fena değildi...
*geçen hafta içi...bir arkadaşımla...Biriz Hanım a gittik...Biriz Hanım çok şeker bir bayan ve enerjisi çok olumlu...fala gelince...yorumları doğru..analizi doğru...ama çok net ...yani çok detay vermiyor...söyledikleri ama kesinikle yanlış değil....tarih konusunda çok net...gün veriyor...ve ne anlama geldiğini söylüyor...Burcu ile ortak şeyler söylediler...
*sea garden..neslihana 6 ay evvelsi iki kere gitmiştim...ilk falı..süüper demişitm....çok net bilmişti...tarih ve olaylar aynen ...söylediği gibi gerçekleşti...bunun üsütünde tabii bir kaç hafta sonra tekrar gittik...bu sefer..maalesef pek birşey tutmadı...fal işte:)...ama neslihan da tatlı bir bayan...üzmez sizi:)
Arkadaşlar Sea Garden Neslihan hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.
Sea garden neslihan hakkında bilgisi olan var mı ,daha önce baktıran.ayrıca sea garden dan ayrılmış yerini bilen var mı??