bu gün yaşadığım ve sinirlerimi ciddi manada bozan bir olayı paylaşmak istiyorum dikkatli olmanız manasında genel itibarı ile istiklaldeki hemen hemen tüm falcıları ve mekanları bilirim ne hikmetse kaprisss cafe hakkında iyi şeyler duymadığım için oraya hiç gitmedim genelde favorim sembol nesil vede melekler cafe ye giderim bu gün bir arkadaşımla birlikte aklımda pen cafe yeter vardı ve o niyetle çıktık ara sokakta pen cafe'nin yerini şaşırdık sağa sola bakınırken üzerinde mavi hırkalı türkçesi bozuk birisi nereyi aradığımızı sordu ve pen cafe dedik bize kapriss cafe imamı tavsiye etti vede dakikalarca övdü onun üstüne yok dedi vede benimde burada cafem var orada garsonum ama kendi cafemi tavsiye etmiyorum siz imama gidin diye adeta bizi zorladı vede gittik sıra aldık bir saat beklemenin sonunda sıra bana geldi ve İMAM denen şarlatan bizi ısrarla yönlendiren kişi çıktı şok oldum ve pişkin bir şekilde gelip beni buldunuz dedi bende sen bizi zorla yönlendirdin dedim zaten o kadar gerilmiştim ki ne falını dinledim zaten bildiği tek kelime yoktu o arada telefonum çaldı zehra yazıyordu gördü bir dk sonra bana zehra kim diye sordu kalabalıkta rezllik çıkarmak istemedim çıkıp cafe yi aradım bu yaptıklarının büyük bir terbiyesizlik üçkağıtçılktır dedim ve teldeki bayan bana daha çok hakaret etti 25 yıldır fal baktıran birisi olarak ilk kez bu kadar İĞRENÇ,ALÇAK VE BASİT bir oyuna geldim ödediğimiz 60 tl haram zıkkım olsun sadece bilgilendirmek istedim vede tek bir kelime bilemedi (Ayrıca yolda konuşurken bize rize liyim dedi fal bakarkende iran lı oldu ) bu kadar basit üç kuruşa tenezül edecek kadar ahlak yoksunu insanlar bunlar