• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

haklısın aslında, biliyorum bende bunlar boş işler ama işte insan bir şeyler duymak istiyor umuttan çok. Çok sağol canım. Tamam bir sorarım, burada okuyunca öyle bir merak ettim sadece. Giden gelir mi gelmez mi bilinmiyor yada bilsek de kabul etmek istemiyoruz çünkü konduramıyoruz hep ondan bunlar. Gelen hayatta sen nerede olursan ol naparsan yap, gelir dimi ? seninle olmak isteyen ne yapar ne eder olur yani istenirse herşey yapılır.Kızlar hepinize diyorum ; bunu unutmayın ; '' Kadın erkeğin göğsüne yakın olan kaburgasından yaratıldı, daha çok sevilsin diye.. '' Kuran .bunu kendinize hatırlatın hep size sevmeyin demiyorum tabiki de sevin ama bırakın ki sevilin.. Maalesef bu dünyada bencil olan ; serbest bırakan ; soğuk olan daha çok seviliyor... he bana derseniz ki bu kadar bık bık bık konuşuyorsun sen niye kafayı bunlara taktın derseniz ; bu aralar sadece bir şeyler duymaya ihtiyacım var. Gittiğim falcılar tırt çıkarsa onlara buradan saygılarımı ileteceğim. büyütmeye gerek yok altı üstü bir fal. hepsi bu. sohbet muhabbet o yani. peki benben111 falcı Deniz'e gittin mi hiç bir fikrin var mı ?
 
deniz kin şu am cikaramadim. .ama aşkın Cafe ye biri gelmiş onu denicem tanımıyorum henüz. ..
benim hiç kabul.etmek istemediğim ama doğru tespit olan eski sevgili yorumunu sadece la porte Ayhan yaptı. ..kendisini ve Cafe yi sevmedim. .burda da yazdım. ..ama zaman geçtikçe doğru söylediği ortada..eski yorumlara bakılırsa hep aynı şeyleri söylüyor deniyor ama tespit doğru idi bende. .ortada olmayan adamı neden bekliyoruz ki..düz mantık. işte :)
 
Selam kizlar uzun vadede gordum ki bana ve arkadaslarima en cok cikan samsun arzu olmus. En azindan sayfasi var, adi gercek, guvenilir. Ha onun da bilemedikleri oldu tabi ama geneli en iyi o bildi. Etrafimdaki bikac kisi dahil. Ilk baktirdigimda hic begenmemistim hatta olumsuz yorum yapmistim ama uzerinden zaman gecince anliyor insan.
 
işsiz kalan herkes ya medyum ya yaşam koçu. ..bende yakında psikolojik danışman diyeceğim kendime. ..benimle konuşmak isteyenden para alicam. ..o kadar salaksın varken çok para kazanırım bende kızlar bilginiz olsun. .sonra burda kendi reklamını yapicam mutlaka arayan olacaktır
 
işsiz kalan herkes ya medyum ya yaşam koçu. ..bende yakında psikolojik danışman diyeceğim kendime. ..benimle konuşmak isteyenden para alicam. ..o kadar salaksın varken çok para kazanırım bende kızlar bilginiz olsun. .sonra burda kendi reklamını yapicam mutlaka arayan olacaktır

Sn. benbenben111

Öncelikle işsizlikten dolayı bu tarz meslek seçimi yapanları bende onaylamıyorum.Dilerimki sende bu konular hakkında eğitimler alıp, emekler verip daha sonrasında burada kendi reklamını yapabilirsin.Tabiki yorumuna saygı duyuyorum.Bu tarz bir yorumu hiç bir konu hakkında bilgisi olmayıpta cafe köşelerinde ücretli fal bakanlar için yazsaydın anlardım.Bu yorumu benim yazımı alıntı yaparak yazman direk banadır.Lütfen biraz araştırmanı tavsiye ediyorum.

Sevgiler..
 
Selam kizlar uzun vadede gordum ki bana ve arkadaslarima en cok cikan samsun arzu olmus. En azindan sayfasi var, adi gercek, guvenilir. Ha onun da bilemedikleri oldu tabi ama geneli en iyi o bildi. Etrafimdaki bikac kisi dahil. Ilk baktirdigimda hic begenmemistim hatta olumsuz yorum yapmistim ama uzerinden zaman gecince anliyor insan.
Mrb canım arzu kim biraz bahset nasıl ulaşır bi el at nolur
 
Mrb canım arzu kim biraz bahset nasıl ulaşır bi el at nolur
Canim medyum arzu samsun yaz cikar hem bilgi hem iletisim google a. Telefondan da bakiyor. Ne gorurse soyleyen biri, ben gecen senevilk baktirdigimda begenmemistim ama sonra 80% yasadim dediklerini. Onca falci icinde su an tek tavsiye edebilecegim o. Fal enerji isi ama bana ve cevreme bildigi cok sey oldu.
 
Kızlar merhaba Bayadır giremedim ama sanırım aradığım kanı buldum yeni geldim eve ve bildiğin söyledikleri karşısında ağladım gelecek inşallah çıkar ve tutarlı geldi ben bayağıdır bu kadar huzurlu ve değişik fal baktırmadım işin tuhaf kısmı ise taksim Kadıköy bütün falcıları biliyor ve Cidde'n farklı olduğunu kanıtladı inşallah dedikleri çıkar yakın zamana
 
Can'ım özelden mesaj atın numarasını yazarım burdan yasak olabilir yıllardır bu sitedeyim yanlış anlaşılsın istemiyorum konuşun aklınıza yatarsa kimsenin günahını bu konuda almak istemem fal yani netice de ben baya baktırmış biri olarak söylüyorum
 
kızlar dün la porte ayhan dan bahsetim. ..bu hafta sonu olması gereken bişey vardı konu olarak ama ne yazık ki tersi oldu. ..mantıklı bişeydi o yüzden olacak diye düşündüm ama fossss. .
sonuç kimse bişey bilmiyor bizim için önemli olan olaylarla ilgili. ..yeni pozitif vaad edilen çok gerçekçi şeyler bile olmuyor onu fark ettim :(
 
Back
X