İstanbul'da Fal - Falcılar

Gün verenlere inanmıyorum hiç mesela aralık dese ok inanır beklerim ama 30 aralık gibi net tarih verince hiç inandırıcı gelmiyor bana o kadar detaylı bilemezler diye düşünüyorum ama beklediğin her neyse olur inş

bana seneler önce baktırdığım biri kesin bir gün verip keyfimi kaçırmıştı. sonra başkasına baktırınca sordum tam gün verilebilir mi diye. "tabii ki verilmez deli mi o en fazla 1-2 hafta aralığı denir ya da ay olarak söylenir" dedi :)

bana seneler önce baktırdığım biri kesin bir gün verip keyfimi kaçırmıştı. sonra başkasına baktırınca sordum tam gün verilebilir mi diye. "tabii ki verilmez deli mi o en fazla 1-2 hafta aralığı denir ya da ay olarak söylenir" dedi :)
Bende şöyle biliyorum özellikle varlıklarla bakan kişiler için o yardım aldıkları varlıkların zaman kavramı yokmuş olacak olanı bilip zamanını tutturamamaları bu yüzdenmiş öyle demişti biri

Kuzeye baktırdım kısa bakıyor ama beğendim genel anlamda enerjisi çok iyi geldi . Şuanki durum hakkında iyi tutturdu bakalım gelecek için çıkacak mı. Dediki ben diğer falcılar gibi pembe tablo çizmem dedi. Baktırıp memnun kalan ya da falı çıkan var mı??

Kuzeye baktırdım kısa bakıyor ama beğendim genel anlamda enerjisi çok iyi geldi . Şuanki durum hakkında iyi tutturdu bakalım gelecek için çıkacak mı. Dediki ben diğer falcılar gibi pembe tablo çizmem dedi. Baktırıp memnun kalan ya da falı çıkan var mı??
Aynen öyle benim tavsiye ettiğim birine evliliğindeki sorunları anlattı üstüne boşanacaksın dedi kötü gördüğüne kötü söylüyor bu vebal altına giremem diyor

bende çok sabırsızımdır ve şu anda mesela kuzey in olduğu cafe ye 15 dkka uzaklıktayım her gün burdayım ama gitmiyorum açıkçası hem fal bir enerji durumu bazen olumlama oluyor bazen negatiflik aşılıyor bize o yüzden birbirine karıştırmamak lazım.
hem dua insana o sabrı veriyor emin olun, yılbaşı üstü hem o paralara yazık gidin kendinize güzel bir ruj allık seçin mesela o parayı ona verin (heryerde indirim var):KK200: fal yerine şimdilik biraz bekleyelim :) bence yapabilirsiniz birbirimize ilham verelim hem üzülüyor insan yazık değil mi sürekli bir tarih bekleme yarın ben gergin ve üzgün olucam mesela inşallah güzel haberler paylaşırım burdan :nazar:

Ben okadar dua ettimki artik tikandim...akisi ve ani yasamak istiyorum sadece...o dediginde haklisin kendine bakmak ufak harcamalar yapmak herzaman iyi geliyor bekleme sancisina ama beni tamtersi oluyor...sevdigimden nir mesaj bir hosnutluk alinca kosuyorum ben magazalara..o yokken ruh gibiyim kendime bakamiyorum bana birsey diyin kizlar ben niye boyle tersimmm:(

Gün verenlere inanmıyorum hiç mesela aralık dese ok inanır beklerim ama 30 aralık gibi net tarih verince hiç inandırıcı gelmiyor bana o kadar detaylı bilemezler diye düşünüyorum ama beklediğin her neyse olur inş

Gecen yil basima geldi ikiside sevdigim falcilardi..ikiside 30ocakta ariycak dediler sozlenmisler gibi sanki ne ocagi adam 8ay sonra aradi oda cok ekstrem bir durumdu...bir görevden dolayi aradi ha basladik biz bunu goremediler mesela cunku o ara ben adami unutma evresindeydim

ay deemeee öleeeee :)
Gecen yil basima geldi ikiside sevdigim falcilardi..ikiside 30ocakta ariycak dediler sozlenmisler gibi sanki ne ocagi adam 8ay sonra aradi oda cok ekstrem bir durumdu...bir görevden dolayi aradi ha basladik biz bunu goremediler mesela cunku o ara ben adami unutma evresindeydim
AYYY DEME ÖLEEEE :))))

Falcıların o ana gore yorum yaptıgının kanıtı kızlar bizim başlamamızı göremeyişleri...8ay sonra düşünün artık...

Falcıların o ana gore yorum yaptıgının kanıtı kızlar bizim başlamamızı göremeyişleri...8ay sonra düşünün artık...
Pythia bizi gerçekler ile yüzleştirdin bende tabii ki biliyorum ama sırf olumlama yapıyorum biliomusun sonradan zaten akışına bırakmayı becerebiliyorsun hayatta herşeyin bir zamanı var ben bunu çok deneyimledim zaten acısıyla da tatlısıyla da

Pythia bizi gerçekler ile yüzleştirdin bende tabii ki biliyorum ama sırf olumlama yapıyorum biliomusun sonradan zaten akışına bırakmayı becerebiliyorsun hayatta herşeyin bir zamanı var ben bunu çok deneyimledim zaten acısıyla da tatlısıyla da

Aynen bende öyle oyüzden enerjımın uydugu falcıya gidiyordum...şuan çok ihtiyacım var fala ama gitmiyorum patladım

merhaba kızlar anadolu yakasında fal yıldızname bakan birini önerebilirmisiniz ? yuvarlak cevaplar olmasın ama gerçekten bu işin ehli biriyle iletişimde olmak istiyorum

kuzey kayda izin veriyor mu?
Hayir. Yanlış anlamayın ama belki falcı size iyi gelmiyorsa, psikologla görüşebilirsiniz. Çünkü yorumlarınıza bakınca neredeyse hepsinde bir depresyon havası var. Falcılar bile sizi bunalıma sokuyor. O yüzden bence Bir uzmanla görüşmekte fayda var. Burada doğrudur hepimiz fal baktırıyoruz ama siz bence fal işini çok ciddiye alıyorsunuz, biraz boş bırakın.

Back
X