İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet canm dediklerini birerbir yaşdm hem neslihanın hem handenn hem gökerin üçüde aynı şryleri söyledi ve oldu. Gidin görün hepsini eminim bana hak vericeksiniz. Ki ben buranın eski üyesiyim bnde reklamlardan payımı aldm zaman zaman bnde dolandırıcılarla karşılaştm ama fal ve gerçekler diyosanız bu üç isimi verebilirm ve tavsiyelerinize açığım başka medyum varmı istanbulda merak ediyorum.
Merhaba Hande bana Şubat ve mart tarihlerini verdi . Size tarih olarakta çıktı mı dedikleri bi de özel değilse ilişki hakkında mı demişti?

Kızlar mazlum diye biri varmış bu başlıkta geçmişte de yazmışlar bilgisi olan var mı ?

Ben kuzeye de baktirdim Tutku ya da Ve ikisininde fallari tutarliydi, Ve halen daha verdikleri tarihleri bekliyrm. Kuzey hakkinda Cok guzel yorumlar var o nedenle umitle kuzey Ve Tutkunun verdigi zamani beklesemmi yoksa handeyi denesemmi bilemedim.

Bende memnun kaldim kuzeyden bana bilinmesi zor ve her falcinin demedigi birseyi bildi anda..lutfen cikmadan baska falciys gitmeyin okadar yorum okudum cikmadan gidince bazi bolumleri cikmiyormus falin bunun altina imzami atarim lutfen kizlar sonra fal patladi oluyor;)

Bende memnun kaldim kuzeyden bana bilinmesi zor ve her falcinin demedigi birseyi bildi anda..lutfen cikmadan baska falciys gitmeyin okadar yorum okudum cikmadan gidince bazi bolumleri cikmiyormus falin bunun altina imzami atarim lutfen kizlar sonra fal patladi oluyor:KK66:
Bu konuda bilgilendirdigin icin Cok tesekkur ederim. simdi sadece oturup bekliycem o zaman . Her ikisininde soylediklerinin gerceklesmesini

Evet canm dediklerini birerbir yaşdm hem neslihanın hem handenn hem gökerin üçüde aynı şryleri söyledi ve oldu. Gidin görün hepsini eminim bana hak vericeksiniz. Ki ben buranın eski üyesiyim bnde reklamlardan payımı aldm zaman zaman bnde dolandırıcılarla karşılaştm ama fal ve gerçekler diyosanız bu üç isimi verebilirm ve tavsiyelerinize açığım başka medyum varmı istanbulda merak ediyorum.

Bu kadını bi ara arayıp arkadaşla bulamamıştık.
Seneler önce baktırmıştık biz gayet memnun kalmıştık. Bu hafta sonu baktırıp yorum yazabilirim.

yazdıgını gorunce hande için cafeyi aradım ama telefonda bakmadıgını soyledi. 40 tl iyiydi aslında baksa cok memnun olurdum. baska telefondan bakan var mı acaba bu saydıklarından? yurtdısında olunca zor oluyor nasıl gidelim simdi istanbula?

Canim eger yurtdisindaysan, tutku yu deneyebilirsin. Telefonda da bakiyor. Bende istanbul disindayim Ve yuzyuze gorusme sansim yoktu. Gercekten memnun kalicana eminim. Kendisi medyum Ve birsuru calismalari var. interneeten bakabilirsin. Tutku kaynak.
yazdıgını gorunce hande için cafeyi aradım ama telefonda bakmadıgını soyledi. 40 tl iyiydi aslında baksa cok memnun olurdum. baska telefondan bakan var mı acaba bu saydıklarından? yurtdısında olunca zor oluyor nasıl gidelim simdi istanbula?
ni

mi cafe diye geciyor beşiktaşta , mısırlı bahçe sokaktı sanırım foursquare veya google maps e yazınca çıkıyor ben hep öyle gidiorm :)
Onu da denemek istiyorum ama dun neslihan a gittm bakirkoy deki .. o kadar begendim kiii bi arkadasimi da cagirdm gel baktir diye .. cok cok etkilendim dediklerinde absurt bisi yoktu hic

Onu da denemek istiyorum ama dun neslihan a gittm bakirkoy deki .. o kadar begendim kiii bi arkadasimi da cagirdm gel baktir diye .. cok cok etkilendim dediklerinde absurt bisi yoktu hic
neslihanda mı randevu ile bakıyor yoksa gidip sıraya mı giriyorsun?

Kızlar Neslihan'a gittim bikaç saat önce baktırdım. İşin aslı normalde kahve ikram sayılır şimdiye kadar hep böyleydi gittiğim cafelerde ancak sütlü kahvede 35TL fal ücreti içeçek HARİÇ! Bunu bilerek gidin ben bilmediğimden dolayı kahveyi içip 40 TL ödedim djghjgkfh . Neyse toplamda 5 dakikalık bir faldı. Hayatımdaki insanın ismini söyledi mart ayında nişan yaza düğün olacak dedi. Hiç ihtimal vermiyorum ama yaşayıp görecez. Seneler önce çok memnun kalmış ve sıklıkla da giderdim ama bu kez cıks. Bu kadar kısa ve öz bakınca bilemedim tatmin olmadım pek. Benden önce bi bayan vardı baya tutu kızın enerjisini aldı öyle abuk sorular sordu ki ben bile "bu kadar olmaz" dedim. Neyse. Benden haberler bu kadar.

Sevgiler.

Merhaba Hande bana Şubat ve mart tarihlerini verdi . Size tarih olarakta çıktı mı dedikleri bi de özel değilse ilişki hakkında mı demişti?
Tarih olarak iş konusunda tam tarihi tuttu ilişki konusunda da dediği insanla tanıştım. Ama zamanı tutmamıştı.

Back
X