İstanbul'da Fal - Falcılar

Kuzeyin enerjisi bana çok iyi gelmişti yaa aslında bi kere baktırdım kendisine ama çok güzel tespitleri falan vardı :) damlalar tuğba ve handeden sonra üçüncü favorim olmuştu aslında :) taksimde bana önerecebileceğiniz biri var mıdır iyi fal bakan
Tuğbaya bir kaç kere gitmişliğim var an ve geçmişteki tespitleri çok iyidir ama ne bana ne arkadaşlarıma geleceğe dair söylediği hiç birşey çıkmadı. An konusunda karışıklığım varsa Tuğbaya gene giderim. Onun dışında bir dönem burda Yeteri çok övmüşlerdi ben çok eskiden gitmiştim ve beğenmemiştim ona o yüzden tekrar gitmedim. Melekler Kahvesi Erenle Emrenin de ismi çok geçti burada memnun kalanları çoktu ama ben onları denemedim. İmamdır Rozadır falan asla önermem üniversite zamanımda o boş falların hepsine para harcamıştım değmez.

Ya şu tarihleri beklemeden fal baktırmak doğru mu erteleme yada olumsuz olması gibi vs bi durum olabilir mi ? Hande bana ocak başı gibi görüşme olcak demişti ilk baktığında en son 1 hafta önce gittiğimde ise 3 hafta içerisinde bi konuşmanız olcak dedi. Kuzeyde aralıktan bişe bekleme konuşmanız olmaz dedi ama ocak'ta 15ine kadar bi dialog olcak dedi. Bilmiyorum valla kime baktırdıysam 1 kişi dışında hepsi barışcaksınız dedi ama bakışma dışında hiçbişe olduğu yok :)

Ben evet ertelenme olucagini dusunuyorum benim onemsemeyip aaa cikmadi dedigim bir diyalog taaa 8ay sonra cikmisti..neden cunku ben ayni gun icinde 3falciya girmiştim en son gittigim falci bna oturur oturmaz nekadar cok falci gezmissin sana sunlari sunlari demisler bile dedi bilior musunuz..ayni tarihleri vermelerinin altinda bu yatiyor olabilir...ogun gittigim tum falcilar israrli ayni tarigi verdiler ama 8ay sonra cikti..
tarihlere hele hele ocagin15ine hic takilmayin
buaralar herkes herkese ayni tarihi veriyor kac kisiyle konustum falci meselesi deil bu...

Ben evet ertelenme olucagini dusunuyorum benim onemsemeyip aaa cikmadi dedigim bir diyalog taaa 8ay sonra cikmisti..neden cunku ben ayni gun icinde 3falciya girmiştim en son gittigim falci bna oturur oturmaz nekadar cok falci gezmissin sana sunlari sunlari demisler bile dedi bilior musunuz..ayni tarihleri vermelerinin altinda bu yatiyor olabilir...ogun gittigim tum falcilar israrli ayni tarigi verdiler ama 8ay sonra cikti..
tarihlere hele hele ocagin15ine hic takilmayin
buaralar herkes herkese ayni tarihi veriyor kac kisiyle konustum falci meselesi deil bu...
Benimde dikkatim bu çekti hepsi anlaşmış gibi aynı tarihleri veriyor. Çok takılıyodum tarihlere şimdi düşünmemeye çalışıyorum :)

Tuğbaya bir kaç kere gitmişliğim var an ve geçmişteki tespitleri çok iyidir ama ne bana ne arkadaşlarıma geleceğe dair söylediği hiç birşey çıkmadı. An konusunda karışıklığım varsa Tuğbaya gene giderim. Onun dışında bir dönem burda Yeteri çok övmüşlerdi ben çok eskiden gitmiştim ve beğenmemiştim ona o yüzden tekrar gitmedim. Melekler Kahvesi Erenle Emrenin de ismi çok geçti burada memnun kalanları çoktu ama ben onları denemedim. İmamdır Rozadır falan asla önermem üniversite zamanımda o boş falların hepsine para harcamıştım değmez.
Evet Tuğba anda çok çok iyi anı öğrenmek için gidibilir ama gelecekle ilgili dediğiniz gibi verdiği tarih çıkmadı banada :) Eren be Emre'ye bende baktırdım. Emre'nin dediğinde bişey anlamak zor sessiz ve hızlı konuşuyoe arada saçma şeler söledi ama onunda bazı tutturduğu şeyler oldu.olumsuz şeler sölemediler ama enerjileri bana hiç iyi gelmemişti

Evet Tuğba anda çok çok iyi anı öğrenmek için gidibilir ama gelecekle ilgili dediğiniz gibi verdiği tarih çıkmadı banada :) Eren be Emre'ye bende baktırdım. Emre'nin dediğinde bişey anlamak zor sessiz ve hızlı konuşuyoe arada saçma şeler söledi ama onunda bazı tutturduğu şeyler oldu.olumsuz şeler sölemediler ama enerjileri bana hiç iyi gelmemişti
Garip bir tabum var ben Taksimdeki hiç kimsenin iyi falcı olacağına inanamıyorum. Tamamen para tuzağı diye düşünüyorum. Enerji çok önemli bak ben handeden kötü birşey dahi duysam düşük modda ayrılmıyorum ordan kadın bana iyi geliyor.

Garip bir tabum var ben Taksimdeki hiç kimsenin iyi falcı olacağına inanamıyorum. Tamamen para tuzağı diye düşünüyorum. Enerji çok önemli bak ben handeden kötü birşey dahi duysam düşük modda ayrılmıyorum ordan kadın bana iyi geliyor.
Ya benimde öle bildiğim özellikle gittiğim kims

Banada en yakın yerler beşiktaş ve taksim die oralara gidiyorum. Hande de beni etkileyen zaten ilk fal baktığında dedikleri ve onları yaşamam olmuştu şimdi yine ona baktırdığımda etkilendim banada çok iyi geliyor enerjisi insanı motive ediyo olumsuz bişey sölerken bile insanı üzerek söylemiyo bakalım Hande bu sefer tutturabilecek mi merak ediyorum. Tarihlere takılı kalmakta istemiyorum ama insanın hafızasına kazınıyo :)

Benimde dikkatim bu çekti hepsi anlaşmış gibi aynı tarihleri veriyor. Çok takılıyodum tarihlere şimdi düşünmemeye çalışıyorum :)

Tarihi kurmayin evet ortalama rakam veriyorlar 15i dediyse son ceyrek demem istemiş tir gibi...tarihler bilinseydi hicbirsey sir kalmazdiki;)

Boyle dersen inanki olmazzz bu dedigini kac kez yaşadim yapmayin boyle lutfen yaa:KK43: falcilarda insandir unutmayim kurmali robot deil..
O kadar artık karıştım ki ne düşüneceğim ne hissedeceğimi bilemez hale geldim :) akışına bıraktım artık olumlu olumsuz bişe dememeye çalışıyorum hayırlısı olsundan başka. Artık zamana bıraktım valla

Kızlar merhaba. Şimdi burada değişik tipler laf ediyor ama yinede soracağım. Aydında fal bakan aynur hanımı bilen telefonu olan var mı ? Telefonda bakıyormuş sanırım.

kızlar bana anı bilen biri lazım Tuba nerede fal bakıyor? Bir de gökeri deneyeceğim o hangi cafede

taksimdeki falcılara gitmek banada artık umut vermiyor nedense :) ne bilim zamanında çok gittik diye belki inandırıcılıgı kalmamış gibi hissediyorum saçma biliyorum ama olsun :)

taksimdeki falcılara gitmek banada artık umut vermiyor nedense :) ne bilim zamanında çok gittik diye belki inandırıcılıgı kalmamış gibi hissediyorum saçma biliyorum ama olsun :)
Ayyy bende hep oralara gidebiliyorum yaa :( iki kişi var ordada bana iyi gelen :)

Back
X