İstanbul'da Fal - Falcılar

ben bayadır gitmedim taksime sen orda kime gidiyorsun ?
Damlalar Tuğba bide Melekler kahvesi Can'a gidiyorum. Aslında melekler kahvesinde bir kaç kişiye sarmıştım ama kötü çıktı onlarda şimdi gidersem ikisine giderim beşiktaştada Hande ve Kuzey var

Melekler kahvesi en iyi kim sence canım hatunsuursuz can tarot mu bakıyor çıktı mı dedikleri

Damlalar Tuğba bide Melekler kahvesi Can'a gidiyorum. Aslında melekler kahvesinde bir kaç kişiye sarmıştım ama kötü çıktı onlarda şimdi gidersem ikisine giderim beşiktaştada Hande ve Kuzey var
Hande ve kuzey favorilerim şu sıralar bende onlara gidiorum ama tugba ve can ı denemedim gerci havalar böyle giderse zor denerim :)

Melekler kahvesi en iyi kim sence canım hatunsuursuz can tarot mu bakıyor çıktı mı dedikleri
Melekler khvesinde Kadir,Emre ve Eren'e baktırdım

Emre , çok sessiz ve hızlı konuşuyor bazı tespitleri iyiydi ama genelinde saçmaladı yorumları sevmedim bana asıl gittiğim konu ile ilgili olumlu konuşsada enerjisi falan kötü geldi.

Eren'de pek anlamadım etkilemedi beni onunda enerjisi iyi gelmedi.

Kadir ilk baktığımda aralık sonu ocak başı bişeler olcak dedi hala bişey yok ama tespitleri falan diğerlerine göre iyiydi

Can'a ben melekler kahvesinden öncede baktırmıştım ilk falı çok iyiydi nokta atışları vardı sonrasında tarih verdi ama tutmadı belki o ara benim yaptığım bişeyden kaynaklıda olabilir bilmiyorum ama içlerinde en iyisi Can bence

Hande ve kuzey favorilerim şu sıralar bende onlara gidiorum ama tugba ve can ı denemedim gerci havalar böyle giderse zor denerim :)
Bende kuzeye bi kere baktırdım tarih gelmedi dediği tekrar gitmek istiyorum ama 15inden sonrasına kadar beklicem :) Tuğba anda falan çok iyi tarihleri 5 ve 6 sı görüşme olabilir dedi ama bi cacık olmadı :)

Eren ve emrenin konuşmasında problem var o da sikinti fali anlamadiktan sonra.Can ve kadir daha anlaşılır sanırım tespitleri daha iyi kaç dakika bakıyor ortalama ve ne kadara bakiyor canım

Eren ve emrenin konuşmasında problem var o da sikinti fali anlamadiktan sonra.Can ve kadir daha anlaşılır sanırım tespitleri daha iyi kaç dakika bakıyor ortalama ve ne kadara bakiyor canım
Kadir kısa bakıyo 15 dk falan Can biraz daha fazla bakıyo 30 tlye bakıyolar. Ama orda sadwce Can'ı tavsiye ederim

Can gideyim o zaman fiyati da uygun ben hep bakirkoyde gittim cigdem Andaç toprak bende içlerinde topragi beğendim dediği bir iki şey cikti

Can gideyim o zaman fiyati da uygun ben hep bakirkoyde gittim cigdem Andaç toprak bende içlerinde topragi beğendim dediği bir iki şey cikti
Ya Canda öyle ama son dediği tarih falan çıkmayınca ben kötü hissettim hep tarihlere falan takılı kalıyorum bide olmayınca keyfim kaçıyo benim bi tanıdık acayip falcı meraklısı o sürrkli gidiyo tavsiye ediyo onun sayesinde gidiyodum bende öle özel bulup gittiğim olmadı :) bakırköy falan bana uzak kalıyo ancak taksim ve beşiktaş oda biri önerirse işte :) Kuzeye baktırdın mı hiç fal

Telefonda kuzeye fal baktıran var mı sizce nasıl bakıyo bu havada gitmek birwz zor :)

Merhaba, bende burada çok övüldüğü için Hande'ye cuma günü gittim. Şuanla ilgili hiç bir şey demedi.
Herşey gelecekle ilgili şeyler söyledi. Birde 'herşey çok güzel' olacak pembe geldi bana :)
umarım öyle olur şimdiden bişey diyemiyorum. Çıkınca onları da yazarım..

Merhaba, bende burada çok övüldüğü için Hande'ye cuma günü gittim. Şuanla ilgili hiç bir şey demedi.
Herşey gelecekle ilgili şeyler söyledi. Birde 'herşey çok güzel' olacak pembe geldi bana :)
umarım öyle olur şimdiden bişey diyemiyorum. Çıkınca onları da yazarım..
Banada 3 haftalık bi zaman dilimi verdi bakalım. Anla ilgili bana tespitleri nedenler nasıl olduğu falan herşeyi sölemişti

Kızlar Merhaba, Burada hande'yi çok övenlerden biri de benimdir bilenler bilir zaten. Hande bana iş konusunda tuttursa da geçen sefer aşk konusunda verdiği tarih olmamıştı bir şans daha verip gitmiştim. yine verdiği tarih patladı bende... :KK43: 15 gün geçti hatta yok yani aşk konusunda tutmuyor benim falım.
Papyon cafe dilek burada çok övülmüştü yaklaşık 1 ay önce gitmiştim ve iş konusunda Handeyle hemen hemen aynı şeyleri söylemişti o çıktı aşk konusunda verdiği ilk tarih patlamıştı ama ikinci tarih oldu. Tekrar gittim dileğe bu falında verdiği 2 tarihim ilk falıyla birebir aynı ve iki falı da çok tutarlı sonuçta beni ve bana verdiği tarihlere 1 ay geçmiş nasıl hatırlayabilir?? ama gene de efsaneydi falan diye yönlendirme yapmak istemiyorum çünkü söylediği 1-2 şeyin olma ihtimali bile yok gene de beklemedeyim. Bir süre fal baktırmadan şu hande'nin de dileğin de verdiği tüm tarihlerin geçmesini bekliyorum.
Canm boşuna bekleme hande ve önerdiğim diğer falcıların tarihlerini . Hande göker ve neslihanda zaman değil ama direk yaşayacakların çıkar. Zamana bakma :/

Sen topraktan memnun kalmadin mi canim

Canm boşuna bekleme hande ve önerdiğim diğer falcıların tarihlerini . Hande göker ve neslihanda zaman değil ama direk yaşayacakların çıkar. Zamana bakma :/
Sende handenin ilişki ile ilgili dedikleri çıktı mı peki bana barışma konuşma odaklı bu aralar bişeler söledi ikinci haftaya girdik

Back
X