- 3 Kasım 2012
- 182
- 96
- 98
Bana sorduysan canım hayır ben memnun kalmamıştım.Sen topraktan memnun kalmadin mi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana sorduysan canım hayır ben memnun kalmamıştım.Sen topraktan memnun kalmadin mi canim
Cıktı canm ama dediğim gibi zamana hiç takılma çıkmıyorSende handenin ilişki ile ilgili dedikleri çıktı mı peki bana barışma konuşma odaklı bu aralar bişeler söledi ikinci haftaya girdik
Sende handenin ilişki ile ilgili dedikleri çıktı mı peki bana barışma konuşma odaklı bu aralar bişeler söledi ikinci haftaya girdik
Zamanı çıkmadı olaylar aynı dediği gibi oldu yaşadım yani.Gec mi oldu cikmadi mi henüz
Ayrıldıktan sonra baktırdığımda aralık sonu gibi bir görüşme olabilir demişti ama olmadı. En sonra 1 hafta önce gittim 3 hafta içinde görüşüceksiniz şubat başı gibide ilişkiniz oturucak falan dedi ama nasıl ayrıldığımız vs herşeyi sölemişti.şuan bakalım ikinci haftya girdik zaman saymamaya çalışıyorum :)Gec mi oldu cikmadi mi henüz
Zamanı çıkmadı olaylar aynı dediği gibi oldu yaşadım yani.
Kayıt almaya izin vermiyor mu?Bana mesela çok önce fal baktığında ben birini beeniyodum sen bununla ypamazsın çok baskıcı , takıntklı ,ukala bi adam ve aşırı kıskanç bununla bi iletişiminiz olcak sosyal medyadan yada telde sen istemiceksin demişti senden küçük biriyle birlikte olcaksın harfleride söylrmişti hatta dalga geçmiştim asla olmaz die ve birebir yaşadım dediklerini ama daha ne anlatmıştı hatırlamıyorum :) bunlar aklıma gelince ayrıldıktan sonra yine ona sardım :)
Kayıt almaya izin vermiyor mu?
Online fal sitesinden fal baktiran var mi kizlar?
Tatlım buralar damısın beraber gidelimmi ?:)))Kızlar önemli bir konunun artık nasaya yatırılması gerekiyor;
Hande pembeci mi?
Hepinizi evlendirdi mi?
![]()
valla beni evlendirdi ama kuzeyde evlendirdi beni hatta bütün falcılar sanırım ben evlenicem :))Tatlım buralar damısın beraber gidelimmi ?:)))
valla beni evlendirdi ama kuzeyde evlendirdi beni hatta bütün falcılar sanırım ben evlenicem :))
şaka bir yana kızlar hande ve kuzeyin ocagın 2. haftası olacak dediği gelişme dün oldu haberiniz olsun buda günün çıkan fal haberi![]()
Hadi yaa çok sevindim inşallah bizede çıkar artık yaa :) bende bugün yine tuğbaya gidicem bugün merak ettim :)valla beni evlendirdi ama kuzeyde evlendirdi beni hatta bütün falcılar sanırım ben evlenicem :))
şaka bir yana kızlar hande ve kuzeyin ocagın 2. haftası olacak dediği gelişme dün oldu haberiniz olsun buda günün çıkan fal haberi![]()
dewamı da çıkması lazım ama :))) bu ilk gelişme kızlarr takipteyim yazıcam :)))Ay canim harika!!! Cok sevindim. Darisi basimiza![]()
İnşallah dilediğin istediğin ne varsa çıkar :) bu arada cafe de mi yoksa telde mi baktırdındewamı da çıkması lazım ama :))) bu ilk gelişme kızlarr takipteyim yazıcam :)))
ay çok sevindim:) zaten üçüde o kadar farklı şeyler söylediler ki:) kafam çorba olduDe
dejavuyu bilmem ama fincan şenay felaket