İstanbul'da Fal - Falcılar

valla beni evlendirdi ama kuzeyde evlendirdi beni hatta bütün falcılar sanırım ben evlenicem :))

şaka bir yana kızlar hande ve kuzeyin ocagın 2. haftası olacak dediği gelişme dün oldu haberiniz olsun buda günün çıkan fal haberi :KK49:

Ayyy masallah..cok sevindim cunku bana gene falin olumsuz kismi cikti cok mutsuzum işle ilgili olumsuz birsey cikti bana aşkı bekliyorum neolur ciksa neden bna hep kotuler cikiyor

Aksama az kaldı kızlar. Nurbanu naira suman ve yesilcingene fallarini benimkine gönderiyorum.Yazık Kıyamam bana pazar gunu başkasının adına fal bakilir mi demişti ben de whatsaptan onun için attığım fallari gonderiyim.

Ayyy masallah..cok sevindim cunku bana gene falin olumsuz kismi cikti cok mutsuzum işle ilgili olumsuz birsey cikti bana aşkı bekliyorum neolur ciksa neden bna hep kotuler cikiyor
işallaa iyi kısımlarıda çıkarr olumsuza çok takılma düşünmeki çekmee kendine

nasılsınız kızlar nasıl gidiyor? bu konuya birkaç ay önce ne kadar çok girerdim... deli gibi fal baktırıyordum. yaklaşık 3 ay önce tövbe etmiştim ama içim içimi yiyor ya.. o kadar param gitti ki... bir kere daha baktırsam mı diye düşünüyorum. tövbe ettim ama evdeki tarot kartlarımla kendime fal bakmaya devam ettim :D gerçekten bağımlılık yapıyor. var mı memnun kaldığınız biri?

Kızlar ben Kuzey'den sonra 4 kişiye baktırdım (Telefonda baktırıyorum ben hep o yüzden başka şehirlerdekine de baktırıyorum) ama Kuzey şu ana kadar en çok beni tatmin eden falcı. Az baktı öz baktı bence onunla başlayabilirsiniz ama medyum düzeyinde değil belli ki kafede tarot bakan falcı.

merhaba herkese, Handeye hiç baktırmamıştım, bu cumartesi için randevu almak için mi cafe'yi aradım ancak ulaşamadım. sanırım cafe kapanmış. Handeye nasıl ulaşacağız?

merhaba herkese, Handeye hiç baktırmamıştım, bu cumartesi için randevu almak için mi cafe'yi aradım ancak ulaşamadım. sanırım cafe kapanmış. Handeye nasıl ulaşacağız?
ara ara aramaya dewam edin isterseniz bazen oluyor oyle telefonu açmıyorlar filan ozellikle 12 den sonra deneyin bence :)

Merhabalar kuzey nerede bakıyor kızlar telefonda bakıyormu telefonda bakıyorsa mesaj atabilirmisiniz teşekkürler

Cafe Benim Kuzey: 3 arkadaş gittik hadicanimsendee hadicanimsendee ye hiç tutturamadı, Naiaddd Naiaddd için geçmiş fena değil, öngörü pek yokmuş yanlış hatırlamıyorsam. Bende adamın geçmişle alakalı söylediği her kelime doğru ama gelecek ve anla alakalı elimde tutulur hiçbir şey yok.
Mi Cafe Hande: Ona baktırmayı ne kadar çok bekledim bilemezsiniz ama çok detaylı tespitler de yoktu bir de pembeci mi? diye şüphelenmiyor değilim. Fena değildi
Damlalar Tuğba: Tuğbayı çok severim o sert duruşuna rağmen sempatik bulurum beni çok çeker. İlk falında ağzım açık kalmıştı,en iyi fal deneyimimdi fakat bu kez gününde değildi sanırım çok detaylandırmadı birçoğunuz gibi reglimi falan bildi:D
Melekler Eren: Çok sevmiştim ilk falını aslında ama bu sefer hem ilk falıyla tezat düştü hem de ilki kadar sağlam tespitler yoktu mesela ilk falında verdiği en yakın tarih çıkmıştı bu kez pek sanmıyorum

Kafe zaten hande'nin gibi bir sey sanirim :D extreme bir durum olmadikca kapanmaz. 12-8 arasi telefonlari.aciyorlar

Back
X