Merhaba,
Goruslerine saygi duyuyorum, ama tutku hakkindaki goruslerine kesinlikle katilmiyorum. Ben kendisine telefonda baktirdim, sadece isim Ve dogum tarihimi verdim. Yaklasik 45 dakika telefonda kaldi Ve isyerindeki mudurumun ismine kadar soyledi. Gelecegi sadece Allah bilir, zaten kesin tarihte vermedi. Sadece kis aylari, yaz aylari gibi zaman dilimleri verdi. Bunlarda Benim icin yeterliydi. Isimden, sagligimdan , iliski durumuna kadar herseyi bildi. Soyledikleri kuzeyinkisi ile kelime kelime tutarliydi acikcasi. Kendinde soyledigin gibi hayatimizi fallara adarsak, Ve surekli falci falci gezersek zaten kendi bahtimizi kendimiz kapatmis oluruz. Allah o kadar buyukki alnimiza yazilan kaderi degistirmekte kendi elinde degilmi.
ben yillarca America da yasadim, ordada degisik medyum Ve falcilara gittim. Hepside yasadigin veya yasayacagin olaylari soyler Fakat zaman dilimi asla vermez. Hepsininde soyledigini gercekten yasadim AMA dedigim gibi bazilari icin 1 yil gecti, bazilari icin 1 hafta.
O nedenle bunlarin hicbir dedigi olmuyor deyip karalamak yanlis olur Bence. Verdigi tarihi beklemekte
Bastada belirttigim gibi , goruslerine sonusz saygi duyuyorum