Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gercekten anlam verebilmis degilim. Simdide soyledikleri bos diyorsun.
First of all, Burda Bu kadar insan kuzey Ben Handenin gecmis Ve anki yorumlarinin tutarli oldugundan bahsediyor. Kimseden olumsuz bir yorum duymadim. Hande yi hic bilmiyorum denemedim Gerci. O nedenle Cok tarafli konusmam dogru olmaz. Fakat kuzeye 2 Sefer baktirdim Ve hicbir soyledigi tutarsiz degildi. Ozellikle yasadiklarimla ilgili.
Ikinci point ise, tarihlerden bahsetmiyrm diyosun, sonrada gelecekle ilgili soyledikleri hicbiriside olmadi diyirsun, buda sonucta tarih Ve zaman beklemektir. Ozellikle tutku sadece sohbet etti diyorsun. Eger tutku ile gorusup fal baktirmasaydim gercekten inanirdim. AMA Ben 45 dakika fal baktirdim kendisine. Kuzey den daha iyi oldugunu gordum Ve Istanbula gelir gelmez yuzyuze gorusup baktiracagim tekrar. Eger soyledigi gercekten bos olsaydi, Benim nisanlimdan tutta ailesine kadar anlatmazdi. Hatta isimlerine kadar . Az onceki yazimdada bahsettigim gibi , onlar Allah degil sonucta, ve hersey allahin elinde bunada inancim sonsuz. O nedenle hicbiriside uzun gelecekte 3 veya 5 yil lik olacaklqri zaten goremiyor Ve Bu konuda birsey souleyemiyor.
Lutfen yanlis anlama, Ben falcilari savundugumdan degil, sadece biraz objectif olalim demek istiyorum.
Tutku nun numarasi ...canimBende Tutkunun numarasini istiyorum. Fiyati ne kadar ?
Arayip ne soyleyim ? Fiyat filan var mi ? Telefonda mi bakicak ?Tutku nun numarasi ...canim
gerçekten geleceği, evlilikte 5 10 yıl ileriyi kestirebilecek birilerini önerir misiniz şehir fark etmez. durumum biraz farklı. ileriye dönük soru işaretlerim var. evliliğimin ileride bozulacağına ve bu rüyanın kabusa dönüşeceği bi paranoya mıdır his midir nedir anlamadım. böyle bi ruh halindeyim
Ben aradim Ve telefonunu Boyle bir forumdan aldigimi fal istedigimi soyledim. Istanbul disinda oldugum icin telefonda istemistim. Fiyat konusunu kendisi ile konus istersen canim. Yalnis birsey soylemek istemem.bakirkoy de oldugunu soulemisti birde.Arayip ne soyleyim ? Fiyat filan var mi ? Telefonda mi bakicak ?
Yani telefonla bakicak somra ben bakirkoye gidip odiycemmi ? Bide cok mu fazla ?Ben aradim Ve telefonunu Boyle bir forumdan aldigimi fal istedigimi soyledim. Istanbul disinda oldugum icin telefonda istemistim. Fiyat konusunu kendisi ile konus istersen canim. Yalnis birsey soylemek istemem.bakirkoy de oldugunu soulemisti birde.
Hayir canim , bana hesap numarasi verdi hesabina eft yaptim. Fakat istanbuldaysan bakirkoy de yuzyuze baktirabilirsin diye soyledimYani telefonla bakicak somra ben bakirkoye gidip odiycemmi ? Bide cok mu fazla ?
Telefonla baka biliyormu peki ? Yani sana dedikleri dogru cikdimi ?Hayir canim , bana hesap numarasi verdi hesabina eft yaptim. Fakat istanbuldaysan bakirkoy de yuzyuze baktirabilirsin diye soyledim
İlginç bugün gidip bu kadar mükemmel şeklinde yorum yapmanız ,dün üye olup bugün reklam yapmak çok inandırıcı olmuyor bu sitede kimse sizin gibilere inanmıyor yani ,reklamınızı gidin cafenizde yapınMerhaba kizlar. Ben bugun Dilek ablaya baktirdim (Papyon cafede). Anla ilgili dogru seyler soyledi, soktaydim. Bazi seyler soyledi, onlara gerci o kadarda inanmiryorum ama olada bilir vunki onceden yapmak istedigim seyleri "yapacaksin bu tarihlerde" dedi. Hemde cok yakin bi tarihlede. Siz baktirdiniz mi ? Bana cok tarihler soyledi, cikar mi sizce ? 2 arkadasimda benimle gelmistiler, birine direk isim vermisti "Murat" diye ve baska cok sey soylemisti, digeri icinde aynen. Ama bugun o kadar guzel seyler soylediki, merak ediyorum, acaba sizden birisi baktirim ve digru cikan oldu mu ? Olduysa mutlaka tavsiyye ediyorum, mukemmeldi yani. En kisa tarihkerse (mesela yarin) bazi seyler olucak dedi, bakayim, olursa yazicam. Ama siz yinede bildiginiz bi sey varsa Dilek abla hakkinda lutfen soyleyin, cok umitlendim anlatamam..
Siz Tutkumusunuz acaba çok merak ettim yeni üye olmuşssunuz tesadüf tutkuyu bu kadar övmeniz numarasını vermeniz ki bu sitede numara vermek yasak,insanları bu şekilde kandıramazsınızHayir canim , bana hesap numarasi verdi hesabina eft yaptim. Fakat istanbuldaysan bakirkoy de yuzyuze baktirabilirsin diye soyledim
Siz bu kadar AKILLI olmayi nasil becerdiniz ? :) Inanmiyorsaniz o zaman kafanizi bu sayfada olan "reklamlarla" yormayin ve boyle seylere valit kaybetmeyin :) size dusmez birilerinin yorumlarina bilip bilmeden yorum yapmak :)İlginç bugün gidip bu kadar mükemmel şeklinde yorum yapmanız ,dün üye olup bugün reklam yapmak çok inandırıcı olmuyor bu sitede kimse sizin gibilere inanmıyor yani ,reklamınızı gidin cafenizde yapın
Bu nasil bir hakarettir ya. Kim kimin reklamini yaptigini daha onceki mesaj lara bakarak gorebikiriz. Demekki Sen Burda herkesin reklamini yapiyorsunki bizimde aynini yaptigimizi dusunuyorsun.Mune ,size zahmet igilenirmisiniz
mesajlarına bakabilirsin :)