İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhabalar arkadaşlar çıkan fal haberim var benim :) hande ve neslihan bana terfi alacağımı söyledi başımızdaki yardımcı olan şahıs söyledikleri tarihte yani şubat sonunda gidiyor ve ben geçiyorum yerine :) eğitime giriyorum ve mutluyum arkadaşlar darısı diğer fal haberlerinin başına :))
neslihan kim?

ben ona taksimde bakarken gitmistim hakikaten soyledikleri cıkmıstı kafe falcısı klasik 7-8 dk hızlı hızlı konusuyor ama bos degildi ben begeniyordum o kadını yeni yerine gitmedim fırsatım olursa giderim ama memnun kaldıgım tek falcı o, garip bir kadın da degil komsu teyze gibi cok seker bir kadındı insan huzursuz olmuyor yanında.
o kadın nerede acaba forumu taradım da gözümden kaçtı sanırım yerini bulamadım

kızlar tekrar yazıyorum. geleceği. yani mesela en az 5 sene sonrasını iyi analiz eden falcı arıyorum. anlık falan bir şey istemiyorum. an itibariyle her şey iyi zaten. güzel bir evliliğim var ama bazı sebeplerden gelecekte sorunlar yaşamaktan korkuyorum. gerçekten işin ehli olsun, 100 lira da 200 lira da feda olsun. ama geleceği görebilen falcı istiyorum. anı çizen, pembeci, herkese benzer şeyler söyleyen klasik tiplerden bıktım. geleceği iyi analiz ettiğine inandığınız şahit olduğunuz falcılar var mı? istanbul'da. kocaeli de olabilir
canım 100 lira 200 lirayla gerçekten iyi bakan bir yorumcu yok bence burç yorumcusu olup falcıyım diye geçinen tipler fallarını 55 liraya çekmişler :) ne 100 ne 200 ü..

Tesekkur ederim bende besiktastayim ama burnumun ucundakileri fark edememişim bu yumurta kiran falcci degilmi
Yumurta kiran falcida mi var ? Bende Dilegi begenmistim ya, olumsuzsa olumsuz diyodu yani hic pempeye baglamiyodu. Verdiyi tarihler cok yakin, istersen bekle cikarsa soylerim gidersin.

Back
X