Yukarfa Allah var yemin ederim ne reklamciyim nede Dilegim. Ben son zamanlar fal baktiriyorum, cok kisiye gittim hatta bunu yazmistim. Murata, Kuzeye, Dilege, Yagmura, Handeye gittim ama orda yoktu, cafe Biasdakine gittim, taksimde Zazaya filan gittim ve daha baska. Ama o ladar yalan soyleyenler olduki. Kuzey bile bazi seyleri atti tutdu yani resmen. Murat dogru seyler soylemisti, Dilekle ayniydi zaten. Eger reklamci olsaydim hic kimseden "dilege baktiran varmi?" Diye sorup, dogu soyleyip soylemedigini sormazdim. Bende biktim artik sizin bana surekli "reklamci reklamci" diye konusmanizdan. Site beni gecen defa bu yuzden engellemedi, site beni olburada bi tane kiz var onun yuzunden engelledi, oda surekli reklamci diye yaziyodu. Gercekten biktim. Bu ne ya. Reklamciyla normal insanin farkini bilmiyosaniz o zaman lutfen soylemeyin boyle seyler. Kibar olmaya calisiyorum, ama gercekten soylediginiz kelimelerde cok sinir bozuyor. Ben Dilegim dediklerini dogru cikmasini istiyorum, cunki ondan once Kuzeye baktirdim annenle baban bosanicak dedi, dilekse aksini soyledi, o yuzden dilegin dediklerinin dogru cikmasini istiyorum. Cunki bosanirlarsa olurum. Turkcem icinde kusura bakmayin yanlis yazdigim kelimeler filan ola bilir, burali degilim, Azerbeycanliyim. Ama burada yasiyorum. Neyse. Dilerim anlata bilmisimdir. Lutfen artik Reklamcisin demeyin bana, yoruldum artik gercekten.