• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

evet kendi sitesindede 1000 liraya tarot bakıyo dhasjdhajd zaten haftalık burç bakan birine ben güvenemem yani şimdi ben koç burcu olayım bana sevdiğin dönecek diyo sevdiğim boğa burcu olsun onun yorumunda yeni aşklar gelecek diyor ee nasıl olucak şimdi :D

evet kendi sitesindede 1000 liraya tarot bakıyo dhasjdhajd zaten haftalık burç bakan birine ben güvenemem yani şimdi ben koç burcu olayım bana sevdiğin dönecek diyo sevdiğim boğa burcu olsun onun yorumunda yeni aşklar gelecek diyor ee nasıl olucak şimdi :KK70:

Ahahah evet ya ona bende çok takılıyorum belki adamın geçmişten aynı burç sevgilisi oldu ben niye umut bağlayayım 😂

Ben gelişmeler falan yazmıştım, sonrasında falcı arıyordum birini bulamayınca kalmıştı öyle, malum kişiden telefon geldi buluştuk konuştuk şu an netleşen bir şey yok. Bana dua ederseniz sevinirim 🥰🥰🥰 Benim de bütün dualarım, kalbim sizinle 🫶
Hadi bakalım inşallah herşey gönlünce olur 🌺

Zeynep'e bugün bir daha şans verdim ben kafamı allak pullak ediyor bu kadın ya hepimizin ezberlediği o cümleleri söylüyor falan ama arada bir kaç tane spesifik detay verdi kadın,aklımızı mi okuyor anlamadim bu kez de çok kısa vade verdi zaten 2 hafta ama 2 ay diyim ben en iyisi dedi,çıkar ya da patlarsa güncellerim,ayrıca karşı taraf için zeyder in de söylediği çok garip bir şey söyledi mahkeme vs gibi çıkarsa onu da paylaşırım
Zeynep'in numarasını atabilir misiniz bana 🥺

Selam kizlar geysu ve Chitra hala fal bakıyor mu? Baktiran var mi? nasıl buluyorsunuz?

Şimdi biraz baktımda çok fazla memnun kalmayan abartılıyor diyen var memnun kalanda var fiyatıda az değilmiş çok fazla kararsız kaldım :KK70:
Bende hiç memnun kalmadim, cok alakasiz seyler söyledi. Param cöpe gitti bildigin.

Azelda'nın söylediklerinden çıkan oldu mu?
Maalesef cikmadi ama cok iyi bi kiz, cok guzel karakterli. Falini begenmediysen ödeme yapma diyo ama tabiki nolursa olsun hak yememek lazim. Sonucta zaman ayiriyo, emek veriyo ama cidden muthis bi insan.

Evet Kadıköy Hazal
Baba Vanga Hazal'sa bende cok alakasiz fal bakti. Simdiye kadar en alakasiz fallardan biriydi.

Ümit bey'e de baktirdim, cok iyi birisi, bildigi seyler oldu ama onunkide cok alakasizdi maalesef. Cok soru soruyo bide, ozaman pek anlami kalmiyo.

Maalesef param cöpe gitti, tamamen salladi.
400 liraya yıldızname bakan bayan hariç adı Sabiha mıydı neydi paranızı full çöpe gitmiş zaten bu çöpe giden paraların toplamı Ümit Melisa Hazal azelda toplasan Sabiha nın bir fal ücreti ediyor :) neyse sahadan devam siz :)

Normalde hayatta boyle yorumlar birakmam ama dedigim gibi; madur olmayin diye. Sirf bunun icin üye oldum. Bu abla kahve, tarot, ayna fali falanda bakiyo ama dedigim gibi ben sadece yildizname baktirdim. Reklam yapmiyo ayrica, yani instagram sayfasi falanda yok.
Bizi düşündüğünüz için teşekkürler

Katılıyorum canım sana. Demin yazdım aynısını tam olarak: Bir de şöyle düşünün. O kadar falcıya o kadar para gidiyor, çünkü iyisini bulamıyorsunuz. Bir kere iyisini bulun ve birazcık daha fazla ödeyin, bu benim düşüncem tabii ki. Ben kaç kişiye o kadar para yedirdim ki, sonra birisine baktırdım biraz daha ödedim ama hiç pişman değilim çünkü artık arayış yapmama gerek yok.
**

Bu yüzden değil mesela bana 500 dedi sonra 400 e düştü..belki başkası ararsa farklı bir fiyat verebilir o yüzden net bişey söyleyemedim ben kendi adıma..bana tarotada 400 dedi mesela o yüzden arayıp kendinizin sorması daha mantıklı olabilir diye düşündüm
**

400 liraya yıldızname bakan bayan hariç adı Sabiha mıydı neydi paranızı full çöpe gitmiş zaten bu çöpe giden paraların toplamı Ümit Melisa Hazal azelda toplasan Sabiha nın bir fal ücreti ediyor :) neyse sahadan devam siz :)
Sabiha denen bayan bi kere 400tl almamis sizden, baska bi üye anlatti, iftira atmaktan kacinin. Yildizname fal DEGILDIR! Ayrica neden bu kadar gucune gitti, burasi paylasmak icindir, senin ismini verdiginde cok kötü bakti, paylasmak icindir bu forum. Bence sen obur konulara/topiklere daha iyi odaklan ya. Burda kendini kontrol edemiyosun orda kontrol edebiliyosun okudugum kadariyla :)

Back
X