kızlar bende şöyle son konuşulanlara göre bi toparlıyım hem kendimin hem de arkadaşımın fallarını karışık olarak tek ağızdan yazıcam. arkadaşım aşk için baktırıyor ama benim biraz daha farklı aile şeyleri
Zeynep: genel olarak onnu ağzından konuşuyo gibi yapıyo ama hep aynı şeyleri söylüyor yani hanimiş benim dicem bişey yok çok üzgünüm napıcağımı bilmiyorum gibi gibi şeyler bana en son verdiği vade patladı zaten onun harici 3 kere baktırdım vaov diyeceğim bişey demedi hiç
telefonda bakan hazal: spesifik bişey söylemedi çalışmayan arkadaşıma çalışıyormuş gibi yorum yaptı 

cafede bakan ümit: durduk yere otrduğum katı bilmeye çalıştı alakası yok 

isim verdi yani o isimde illa tanıdığım vardı bi problem olmuş para ile alakalı dedi varsada bilemicem. arkadaşım da ona aşk için baktırdı bu adam seni yorar demiş o kadar
sarmaşık cafe hasan: arkadaşım baktırdı gelir gider barışır demiş yemin ederim felan dedi arada niye öyle dedi bilmiyoruz dsjadhaj
medyum filan diye yazan miraç kaya: barışırsınız ama yıldızınız tutmuyo demiş farklı kafada yaşıyosun çok farklı birisin demiş o kadar
özetle önericeğim birisi malesef yok hala. vaktim ve kenarda param oldukça ekstra birisi olursa deniyorum