Herkesin dediğini anladım gerçekten. Bazı cümleleri herkeste söylüyor demek ki. Ve bazı cümleleri çok tekrar ediyor. Ama cidden transa geçiyor sanki. Anla ilgili ve eski sevgilimle ilgili söylediği şeyler, karakter analizi, duygularını anlatması vs efsaneydi. Ben zaten biraz kötüydüm ağladım hatta. Sadece sonunda başka biri var mı dediğimde bahsetti. Ben kim olduğunu söyledim. Bilmesi imkansız bir şeyi söyledi. "Senin bu kızla iletişimin var, konuşmuşsunuz. Başkası olsa oh elinden aldım der ama bu öyle bir kız değil sana çok üzülmüş" dedi. Kızın düşünceleriyle de konuştu biraz. Ben o kıza yazıp anlatmıştım ve kız benden özür dilemişti suçu olmadığı halde.
Olumlu konuştu. Vade çıkmayınca kızıyorlar o yüzden 2 3 vade/ ay diyorum ama hafta da olabilir , bence 3 haftaya kadar dedi

.
Benim de bildiğim, tahmin ettiğim duygularını çoook iyi anlattı. Şimdiki düşünceleri için söyledikleri de doğru bence. Çok üzgün, çok pişman ama mahvettiği için ve çok üzdüğü için kaçıyor, kendisi ne istediğini de bilmiyor
Kendini toplayacak ve tekrar başlarsanız seni yine üzmeyeceğinden, göz yaşlarını görmeyeceğinden emin olunca seni arayacak, özlediğini söyleyecek dedi. Sevmiyorum dese de o sana çokyan aşık olmuş. Barışacaksınız kesinlikle dedi üstüne basa basa. O dönecek karar sana ait. Evlilik olur mu bilmiyorum, hayatında bir düzen oturursa olur ama barışacağınız kesin dedi. Onun ailevi şeyhlerinden de bildiği şeyler oldu. Kesinlikle iletişime geçme, onun hep aklımdasın zaten ama iletişime geçemiyor şimdi. Aklımdasın, daha çok merak etsin arama dedi. Başka şeyler de söyledi ama aklımda en net kalanlar.
Bakalıım gelişme olursa yine güncellerim.