İstanbul'da Fal - Falcılar

yani benimki de normal şartlarda gününü gün ediyor ama Zeynep'e kalırsa dünya yıkılmış o altında kalmış :)
Al benden de o kadar adamın dünya umrunda değil Zeynep dio ki ne yapacağımı bilmiorum dio. O kadar iyi bilio ki halbuki hemde çok iyi bilio ona eminim yani

Mirza yı bilmem ama Fulya ölümüne uydusu. Bizde tavsiyelerden gittik sonuç bom boş. Arkadaşımla şubatta gittik. Bissürü harf sayıyor senden isim istiyor bilmem ne... Nişantaşı Sembol kafedeydi. Fulya ya gitme paran çöp olur.
Evet Fulya,ya gitmeyin.O kadar lakayt ve saygisiz ki 5 dakika icin 110 T L alip bir de fal esnasinda kendi telefonuna gelen mesajjlarina cevap yaziyor hatta arayan yakiniyle falan konusu
yorHaram olsun verdigim para

Turuncu-Şahnaz: Malum kişinin hayatında bir kız olduğunu bilemedi. Hayatında hiç kimse yok dedi 🤣
(3-5 hafta arasında işle ilgili gelişme, 3 ay ya da 3 hafta ya da 3 gün içinde malum kişiyle sevgililik)

SON FALLAR

Kızlar beklediğim kişinin başka bir amaçla görüştüğü sevgilisi varmış, kendisi doğruladı. Ben de başka amaçta olsa görüştüğü kız olduğu için görüşemeyeceğimizi belirten bir mesaj attım.

Leyla:
Beklediğin kişiyle sürpriz
7'li vakitte iletişim
İşle ilgili ufak yolları var (doğrulandı)
Yüz yüze geliş ve konuşma baş başa yemek
Sana duygusu var, başka bir amaçla görüştüğü kızla (doğrulandı)
Ağustos'ta aralarında kıskançlık olacak, kız yapışkan, kültürler farklı (doğrulandı)
4'lü vakitte benimle sevgililik

Nihal:
Omuzsal yapı göz çevresi belirgin, yanağı gamze gibi çukur (doğru)
Yanındaki kızla ciddiyet yok (doğru)
Bu ay sonu Ağustos 10'una kadar görüşme
21 Ağustos 21 Eylül'e kadar sevgilim olacak
Önümüzdeki yıl sonuna kadar yüzük var, söz-nişan
Kendi kendini nazar ediyorsun, ağzın sıkı olsun, kendi arkadaşlarına anlatma (doğru)
1 ay içinde ayrılık o kızla

Roza:
8 gün içinde toparlanma
15 Ağustos yüz yüze görüşme ve yakınlaşma
3 hafta içinde ayrılık o kızla
22 Eylül'e kadar sabırla beklersen her şey çok güzel olacak
Eylül 2. haftası net toparlanma, ilişki başlangıcı
Kasım ayında ciddiyetleşme, yüzük
Seni aşk olarak görüyor
Roza ve Nihal'in net verdiği tarihler bitti, bir şey olduğu yok 🤷‍♀️ Bu arada Zeynep'e 4 Ağustos tarihinde fal baktırmıştım, 8 gün vade vermişti ama onun günleri hafta haftaları ay 😢

Kızlar fal yerine iyi bir astrologdan tek soru danışmanlık da alınabılır aslında. Benım kafama takılan bir sey vardı onun ıcın görüştüm dun, yani kişiden kişiye degısıyor tabii de uygun geldi fiyatı tek soru ıcın, Benım baktırdıgım 120 tl idi. Telefonda yarım saat görüştük

Back
X