- 5 Nisan 2022
- 532
- 668
- 53
Tabiki paylaşırım canım. Bende merak ediyorum onu denemek istiyorumAcaba nereye gitti ? Mükemmel değil ama fena da sayılmaz yani benim açımdan. Eğer öğrenirseniz gittiği yeri paylaşır mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki paylaşırım canım. Bende merak ediyorum onu denemek istiyorumAcaba nereye gitti ? Mükemmel değil ama fena da sayılmaz yani benim açımdan. Eğer öğrenirseniz gittiği yeri paylaşır mısınız?
Can biraz yok kısmetin kapalı kilit getir tarzı cümleler kurabiliyor oda cafenin tutumundan sanırım o cumlelerine takilmazsaniz idare eder bir bakımı var .Tabiki paylaşırım canım. Bende merak ediyorum onu denemek istiyorum
Kilit getirip ne yapıyormuşuz canımCan biraz yok kısmetin kapalı kilit getir tarzı cümleler kurabiliyor oda cafenin tutumundan sanırım o cumlelerine takilmazsaniz idare eder bir bakımı var .
Kısmet açılıyormuşKilit getirip ne yapıyormuşuz canım![]()
Ay allahım yaaa....Kısmet açılıyormuşya dunya para almanın bir yolu işte....
Teşekkür ederim canım.Ay allahım yaaa....öğrenirsem yazarım sana da canım
Can bana yüzde 80 çıkmıştı. Nerede olduğunu söylemiyorlar. Asmin cafe de emre ye bakırdım o da bence baya ilginç detaylar bildi.Bir ara asmin cafede calışan can varmış galiba şuan ayrıldı oradan nasıl kızlar iyi bakıyormu?
Sence roza nasıl yani tarihler disindaCan anda iyi ama bana gelecek için söyledikleri çıkmadı... Can ve Roza'nın verdiği tarihler için iyi yazmıştım ama denk gelmiştir diye düşünüyorum artık.
Sadece tarihleri için baktırıyordum. İlk falı süperdi, nerdeyse ismine kadar bilmişti. Sonrası fos.Sence roza nasıl yani tarihler disinda
Aa can çıkmış o zaman sana,gidilir yani canım?Can bana yüzde 80 çıkmıştı. Nerede olduğunu söylemiyorlar. Asmin cafe de emre ye bakırdım o da bence baya ilginç detaylar bildi.
Yok artık admin cafedeAa can çıkmış o zaman sana,gidilir yani canım?
Bana yanildi, cikan bir sey bile yok diyebilirim hatta. 1 seneyi gecti baktirali.Kimseye yanılmadı mı Zeynep
Valla bende de yanıldı çünkü olacak dediği kişiyi engelledim sildim heryerden,numaramıda değiştirdimBana yanildi, cikan bir sey bile yok diyebilirim hatta. 1 seneyi gecti baktirali.
Bilmiorum sanki şu an ki gidişata göre zeynep dışında bilen biri yok gibi. Bakalım ne olacak yakın zaman içinde birşeyler demişti eğer olursa sölerim olmazsa onu da sölerim umarım dediği gibi olmaz. Hep biri çıkacak iyi olacak dedi o bir türlü olmuo gerçektenBana yanildi, cikan bir sey bile yok diyebilirim hatta. 1 seneyi gecti baktirali.
Bana herkese soyeldiği kalıp cümlelerin dışına da çıkmadı. İsim saydı hicbirini tanımıyorum ve bir tane kucuk ongorude bulundu o da olmadı. Çıktı diyenlere neresi çıkıyor anlamadım, kalıp cumle tekrarından başka bir şeyi soylemiyor ki falda. Bana başka Zeynep mi baktı, çok yoğun olunca eşe dosta mı baktırıyor anlamadımBilmiorum sanki şu an ki gidişata göre zeynep dışında bilen biri yok gibi. Bakalım ne olacak yakın zaman içinde birşeyler demişti eğer olursa sölerim olmazsa onu da sölerim umarım dediği gibi olmaz. Hep biri çıkacak iyi olacak dedi o bir türlü olmuo gerçekten