• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar bir soru sormak için üye oldum, hepinize selamlar, 2015 yılında Suadiye symbol kafede metin isminde bir falcı vardı, hem kahve hem tarot bakıyordu , sonra ordan ayrıldı , kendisinden haber alan nerde baktığını bilen telefonuna sahip olan biri var mı aramızda ? Varsa çok makbule geçer, adamın bana söyledikleri uzun vadede çıktı, ilk baktırdığımda alay bile etmiştim, ama bayaaa sonrasını görmüş arıyorum kendisini
 
Angel's Tarot (YouTube)

Aranızda ciddi bir bağlılık ve ruhsal yolculuk var dedi. Sürekli bu kişinin aklındasınız dedi. Kişi biraz egolu ve gurur yapıyor. İkiz alev bağlantınız var ama hazır görünmüyor kendisi dedi. Enerjimi rahat bırakmam gerekiyormuş. Bana karşı duyguları varmış fakat bu duygulardan kaçıyormuş. Bu kişinin babasıyla alakalı sıkıntıları olabilirmiş. Bilinmesini istemediği durumları varmış başka bir dişil enerjiyle. Bu kişiyle aynı çatı altında olabilirler dedi. Ve bu kişiyle yıkıntı içinde şu anda dedi. Bu kişi suçluluk duygusunda dedi bu dişil enerjiyle alakalı. Seninle paylaşımda bulunmak istiyorum diyormuş. Benimle arasındaki soğukluğu eritmek isteyen bir enerjisi varmış. Kalbinin merkezindesiniz dedi. Temiz bir sayfa açıp yüzleşmek istiyormuş ama tembel enerjideymiş. Tembel enerjiden çıkıp adım atacak dedi. Seni de özgür alanımı da kaybetmekten korkuyorum diyormuş. Malum kişinin hayatında dönüşümler olacakmış. Aranızda yanlış anlaşılmalar var dedi. Benden af dileme enerjisi olacakmış. 3. kişilerden kurtulmaya çalışacakmış. Bu kişi anılarla çok yaşıyormuş. Bana karşı somut bir adım atacakmış. Sevgili olma girişiminde bulunacakmış. Çok ciddi bir beğenisi varmış bana karşı. Zaman zaman beni stalklıyormuş. 5. boyutta berabermişiz. Karşısındaki kişiden ayrılacakmış. Bu kişi kararlı bir şekilde gelecek, merak etmeyin dedi. Pozitif düşünün, olumlu enerjide kalın dedi.
Peki begendiniz mi? Ve telefonda mi bakiyor?
 
Arkadaşlar bir soru sormak için üye oldum, hepinize selamlar, 2015 yılında Suadiye symbol kafede metin isminde bir falcı vardı, hem kahve hem tarot bakıyordu , sonra ordan ayrıldı , kendisinden haber alan nerde baktığını bilen telefonuna sahip olan biri var mı aramızda ? Varsa çok makbule geçer, adamın bana söyledikleri uzun vadede çıktı, ilk baktırdığımda alay bile etmiştim, ama bayaaa sonrasını görmüş arıyorum kendisini
Arkadaşlar lütfen bi yardım edin , gözünüzü seveyim , pis
 
Arkadaslar olumlu dusun her sey olumlu olsun diye bir sey yok. Burası fal topiği ama biraz yazmak istiyorum konusu geçtiği için uzun bir yazı olacak cunku ben de son dönemde çok araştırıyorum bu konuları okuyorum ve uygulamalara da başladım devam ediyorum şu an. Falcı önerisi için bakanlar okumasın bu yüzden, ne diyor bu diyebilir😁

Bilincalti ve bilinc dusuncesi var once bu kisini ayırt etmemiz lazım. Sürekli dusuncelerimiz bilinç dusunceleri oluyor. Buzdagi gibi dusunun. Üst kismi bilinc dusunceleriyse alt kismi farkinda bile olmadığımız bilincalti dusunceleri oluyor. Hayata olumluyu olumsuzu ceken de bilincaltindan yani bilmeden yaydiginiz dusunce ve enerji. Dişarıdan 24 saat ben kendimi seviyorum, askta mutlu olacagima inaniyorum falan diye dusunun, bilincaltin cok baska ve tam tersi dusunuyor olabilir. Günlük dusuncelerini olumluya cevirmenin bilinçaltına etkisi va. En onemli etkisi de daha fazla negatif yuklemenizi durdurmak ve bilinaçaltını temizlemeyi daha kolaylaştırmak ama biri %90 guclu (bilincalti) ise gunluk aktif dusuncelerimiz (bilinç) %10 etkilidir maksimum. Bu tılsım tarzı şeylerin bazen etkili olmasının en önemli sebebi boyle mucizevi sayılan şeylerin insanın inancını yukseltmesi. Yani tılsımı satan kişi size bunun hayatınızı değiştireceğine inandırıyor. Plasebo etkisi deniyor buna. İnanç da gunluk bilinç dusuncesinin daha kolay bilincaltına inmesini saglıyor yani günlük soylediğin veya olmasını istediğin seyler bilinçaltına inince sen de buna göre enerji yayıyorsun ve o şeyi olumlu olarak çekiyorsun. Plasebo etkisi kotu bir şey degil yani bu size iyi geliyorsa yapabilirsiniz. Mesela o tılsımı alıp, aldım ama işe yarayacagını sanmıyorum dersen yine etkisini gormezsin cünkü tılsım mucizevi bir sey degil. Bir kolye yani bir eşya nasıl mucize yaratsın? Ancak fantastik filmlerde olur bu. Bilinç ve bilinçaltında %100 inanman lazım işe yaraması için. Onu mucizevi yapan senin ona satıcı tarafından inandırılman. Fal baktırmak duruma gore plasebo duruma gore tam tersi nosebo oluyor. Falcı size olumsuz bir sey soylerse inancınızı yıkıyor tam tersi olacak bir şeyi erteliyorsunuz veya olmuyor.
Bilinçaltı dusunce kalıpları genelde çocuklukta yukleniyormus ve bunları değiştirmek daha zor ama bu yaşımıza kadar da her düşüncemiz yüklenebiliyor yani her an her saniye yüklüyorsunuz. Bazı düşünceler eğer o an size travma yaşatmışsa, korkutmuşsa beyin daha net olarak ve zor silinecenek şekilde yüklüyor. Çocukken de beyin yeni geliştiği için o zamanki düşünceler çok zor siliniyor. Tamamen hayatta kalma içgüdüsü, ileride buna benzer bir şey olursa vakit kaybetmeden bundan uzaklaş veya savaş diye kodluyor zaten hayatta kalma “savaşarak” veya “kaçarak” oluyor. Bir de aileden gelen kadersel karmalar var, doğumda yine enerji ile anneden geçiyor. ben buna da inanıyorum kötü bir karma varsa geçmiş atalarınızdan gelen o da negatif enerji yüklüyor üstümüze. Bu da bilinçaltımızda düşünce kalıbı gibi işliyor Bağ kesme çalışmaları falan var meditasyonlar, bunlar da aslında üzerimizde kalmış bu negatif enerjiden kurtulmamızı sağlıyor.

Bilincaltında bu kendi kalıplaşmış düşüncelerimizden bilimsel terapilerle kurtulabiliriz veya evde siz bu yöntemleri deneyebilirsiniz. Nlp ve Eft vuruş ve telkin yontemleri var youtube’ta araştırabilirsiniz bir de meditasyon. Meditasyonun da bilimsel olarak bilinçatını etkilediği kanıtlanmış. Yazmak da etkili, aynaya bakıp tekrar etmek de baska bir yontem. Anahtar nokta devamlılık ve tekrar, yoksa bir iki gun yapıp etkisini goremezsiniz. Sadece gunluk olumlu dusunmekle olmuyor yani. Bir de sadece bir bilinçaltı düşünceyi değiştirmek icin planlı ve her gun en az 21 gun devam etmek gerekiyor.

Bir de kader var ve bireysel kararlar var bir şeyin olup olmamasını saglayan. Ben kaderin belli başlı konularda olduguna ama bireysel karar (bilinçatlı dusuncesinin etkisiyle) eşit etkide olduguna inanıyorum. Şöyle;
Örneğin yolda yürürken çok etkilendiğiniz biriyle karşılaştınız ve hoşlandınız. Bu hoşlanacağımız tarzda kişinin sizin karşınıza çıkması kaderdir yani 24 saat yürüyün kaderinizde karşılaşmak yoksa karşılaşmazsınız. Ama bundan sonrası bireysel karara kalmış, her iki kişinin kararı etkili ustelik. Karşınızdaki erkek de çok etkilendi ama adım atmıyorsa bu onun kararından dolayı oluyor. Yani kader karşılaştırıyor ama devamını getirmek iki kişiye kalmış oluyor. Belki birlikte olsanız çok mutlu olup evleneceksiniz ama bir şey olmuyor. O da belki bilinç altınca aşk yaşamak tutsaklıktır vb inanmış biri korkuyor ve size adım atmıyor. Ya da siz beni aşk ve ciddi düşünen biri bulmaz ki diye bilinçaltında inanmışsanız bilmeden sabote ediyorsunuz. Çünkü bilinçaltı düşüncesi enerji yayıyor siz itiyorsunuz bu kişiyi enerjiyle. Enerji de biliyorsunuz kanıtlanmış bir şey nasıl akışta olduğu nasıl tıkandığı onu da internette bulabilirsiniz. Mesela beklentili, sabırsız düşünceleriniz enerji akışınızı tıkıyor, daha çok ertelenmesine sebep oluyor ama inanarak olumlu düşünüp üzerinde durmadığınızda enerji su gibi akışta oluyor. İsteyin, olacagına koşulsuz inanın ve unutun. Çoğu zaman bir an çok isteyip unuttugunuz bir şey gerçek olur, bana çok oluyor mesela ama genelde küçük şeylerde oluyor. Çok istediğimiz birşeyde daha zor çünkü çok istediğimiz zaman onu unutmadan 24 saat düşünüp istiyoruz.

Bir şeyi ne kadar uzerine duserek isterseniz o kadar elinizden gider. Mesela bir avuç deniz kumu aldıgınızı dusunun, onu daha cok sahip olmak ve korumak için avcunuzu kapatıp sıkarsanız yani kaybetme korkusuyla daha çok sarılırsanız bu kum parmak aralarınızdan fışkırarak aşağı dökülür, ama elinizi dümdüz ve serbest şekilde tutarsanız kum avcunuzda kalır, dokulmez. İstediğiniz şeye de deniz kumu gibiymiş gibi bakın çünkü o istek kum gibi akan bir şey yani enerji.

Sonuc olarak olumlu dusunmeye devam edin ama bu her şey duzeltecek bir şey degil. Fal baktırırken de dikkat edin olumsuz bir falcıyda olacak şeyi otelemenize sebep olur nosebo etkisiyle. Eft, Nlp (vuruş teknikleri, vucutta belli başlı noktalara parmak ucuyla vururken duşunceyi sesli tekrarlayıp bilinçaltını inandırıyorsunuz) meditasyon yontemlerini araştırın ve bilinçaltı dusunceleri değiştirmeye çalışın.
Yukarıda yazdıklarım neredeyse bütün kişisel gelişim ve secret kitaplarinin ozeti aslinda, çok okudum hepsi farklı cümlelerle aynı seyi uzatarak soyluyor. Bu son zamanlarda artan şifacılar, tılsımlı kitap, sabun cart curt satanlar aslında plasebo etkisini kullanıp para kazanan köylü kurnazı insanlar. Sizde bitiyor yani, inanç çok onemli evde herhangi bir şeyi inanarak kendi tılsımınız haline getirebilirsiniz bu yarayacaksa bunu yapın. Boyle falcılara tılsımcılara para vermeyin. Parayı mesela yardıma muhtac birine sadaka olarak verin sadaka enerjiyi çok açan bir şeydir ozellikle para enerjisini. Parayı ne kadar iyi şeylerde israf etmeden harcarsanız enerjisi o kadar iyi ve akışta olur, daha çok gelir. Zenginlerin kurduğu Firmalar daha başarılı olur çünkü onların para kaybetme korkusu yoktur, oyle olunca daha çok akar. Ama az miktar parasını kaybetme korkusuyla bir firma kuran biri sıktığı kadar enerjiyi sıkar ve para kazanamaz ve başarısız olur.

Çok uzattım ama belki bu yazıyı okuması gereken biri vardır ona gider ve faydası olur. İyi pazarlar herkese
Sanırım,eğer yanlış hatırlamıyorsam,çocukluk en büyük travma demişti..Kafka
Çocuklukta oluşan o kalıplar sizin temel inançlarınız…genelde olumsuz..bunun üstünde ara inançlar ve en üstünde bunlardan beslenen otomatik olumsuz düşünceler var
Bunlsrın hepsi birer Şema oluyor…
Değiştirilmesi imkansız değil ama çok zor,terapi gerektirir
İşte burada devreye,yok tılsım yok taş giriyor,ancak aslında psikolog girmeli devreye
İnsanlar inanıyor,falcılar da bunların üst versiyonu..baktırıyoruz işte…
 
Kızlar eskiden kadıköy katina cafede iranlı mihriban diye bir kadın varmış bu kadını bilen duyan var mı?
 
Bundan 4-5 sene evvel Bağdat Caddesindeki Symbol Cafe'de ismini hatırlayamadığım (Metin diyesim geliyor ama emin değilim..) kel bir beye fal baktırmıştım anı falan cok iyi bilmişti epey şaşırmıştım ve şuan anlıyorum ki dediği pek çok şey uzun vadeli olarak çıkmış... Paylaşmak istedim.
Kardeş eski yorumları okuya okuya buldum bunu, bende de aynı şey oldu adam herseye bilmiş,var mı sizde numarası ?
 
Bu forum çorba olmuş , başlık İstanbul Fal, hani böyle deyince gidip baktırabileceğin falcılar kastediliyor, İzmirlisi yazmış, ankaralısı yazmış, telefondan baktıranlar yazmış, hiç dikkat etmemişiniz kardeşler, bunları ilgili başlığa yazmak lazım
 
Kızlar artık fal bakanlara ceza kesilecekmiş 3ay hapis cezası varmış kafe, online hepsi.
 
Bu hep yasakti diye biliyorum, daha once cezalar kesiliyordu cafelere.
Sanırım yeni uygulamaya geçmiş birde şikayet üzerine dedi arkadaşım ama bilmiyorum tabi baktım haberlere de düşmüş. Gerçi hoş petshop'larda kapatılacaktı nerde hala açık zavallım hayvanları gördükçe içim acıyo geçmek bile istemiyorum önlerinden
 
sanirim bazi arkadaslar eski yorumlara kadar gidip aralarinda konusmuslar. bana nevin hakkinda 7-8 mesaj gelmis cunku. yetisemiyorum buradan toplu cevap vereyim😅 kadikoydeki nevin artik bakmiyor ben kendisiyle goruseli aylar oldu. daha mesajla soracak olan varsa bilgisi olsun 😅
 
neseliyildizlar (Twitter)

Buraya yazıyım ki unutmamayım kızlar, bakalım çıkacak mı hep birlikte görelim. Malum kişinin birkaç hafta içerisinde bana adım atma ihtimalinin olduğunu söyledi. Malum kişinin ev ya da iş değişikliği olabileceğini, seyahat edebileceğini söyledi. Yoğun bir adım atma enerjisi çıkmış malum kişiden bana. Hayatında birisi varken bile beni içinden atamadığını söyledi. İlişkinin yeniden başlaması birkaç ayı bulabilirmiş. Malum kişi şu an gözlem yapma ve değerlendirme evresindeymiş. Beni sosyal medyadan stalklıyormuş (bu doğru).
Ay birşey dicem aynı şeyleri banada dedi inanamıyorum pes... Eğer ses atılıyorsa atmak istiyorum buradan. Aynı cümleler aynı senaryo aynı kelimeler birde ben taratto vade vermeyi sevmem ama eli kulağında yoğun bir adım atma enerjisi var dedi. Sonra işte yurt dışına gidebilir iş için veya taşınma dedi. Flört ettiği kişiler olmasına rağmen aklındasın ve sana adım atmak konuşmak istiyor dedi. Sana bir hediye almak istiyor dedi bu çiçek olur kahve olur vs vs :D hahahaha yuh artık yani
 
Sanırım yeni uygulamaya geçmiş birde şikayet üzerine dedi arkadaşım ama bilmiyorum tabi baktım haberlere de düşmüş. Gerçi hoş petshop'larda kapatılacaktı nerde hala açık zavallım hayvanları gördükçe içim acıyo geçmek bile istemiyorum önlerinden
Kesinleşmiş galiba taksimdeki bazı cafeler fal cafe yazısını kaldırmış,online olarakta yasak. Avukat bi arkadaşıma sordum kesinlikle yasak dedi cezası vardır dedi,o zaman bu forum ne olacak😂😂
 
Back
X