- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
İşte o iki bilgi paylaşımına İstanbul dışındaki falcılar da girebilirArkadaşlar, sadece şunu söylemek istedim yeni bir üye olarak:
Hem bizim aradığımız şeyleri rahatça bulabilmemiz açısından, hem de sitenin dışarıdan bakıldığında nizami olarak daha nitelikli görünmesi için , başlığa itibar ederek sadece başlığın nitelediği içerikleri paylaşırsak daha iyi ve hepimiz için daha kolay olur.
Referans, görüş, belki karşıt görüş.Kuşkusuz fal olayı %100 itibar edilecek bir olay değil. Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi, birine yeterli gelen diğerine yeterli gelmeyebilir.Bunların hepsi normal sonuçlar.
Fal bağımlılığı, bağımlılıktan kurtulma yolları vs. vs. bunlar başka başlıkların konusu.
Gecenin Kraliçesi ''Online Fal'' başlığı açtı sağolsun, telefonla ya da internet yoluyla ulaştıklarımızı orada paylaşabiliriz.
E ''İzmir Fal'', ''Ankara Fal'' başlıkları da var oraya da yazabiliyoruz !
Saymaları, sövmeleri, didişmeleri özel olarak halletmek varken bu kirliliğe , karışıklığa lüzum yok.
İki bilgi paylaşımı yapalım, iki muhabbet edip güzelleşelim diye üye olduğum bir sitede kimseyle mahalle kavgasına girecek halim yok, kimseden usul, üslup adap öğrenecek bir halim de yok çok şükür, gereksiz alınganlıklarla uğraşmayalım,gülelim eğlenelim muhabbet iyidir.
Niyetinizi bilemiyorum ama fakat burası çok fazla üyeye ulaşmak anlamında fonksiyonel bir yer
Ayrıca önceki mesajlarınızda,eğer yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın,bazıları da baktırmayı bıraktım diyor vs diye bir ifadeniz vardı,bunun yazılmasında ne sakınca olabilir
Burada yazılanlar fal içeriğine uygun diye düşünüyorum