Soruya sadece evet ya da hayır diye cevap vermiyor, her şeyini anlatıyor mesela ne zaman olacağını nasıl olacağını gelince nasıl bir davranacağını kimin kimi ilk arayacağını, dönerse nasıl olacağını, süreci detaylıca anlatıyor. Ben de çıktı hemde her baktırdım kişi de neredeyse, iki tanesini bekliyorum sadece, ama eminim oda çıkacak.
Hatta o kadar net ve ayrıntılı cevap veriyor ki insan gerçekten şaşırıyor, hiç bir fal bu kadar ayrıntılı ve  net cevap vermedi şimdiye kadar bana. Yani olmayacaksa da olmayacak diyor ama nedenlerinde söylüyor neden olmayacağını falan anlatıyor.
Mesela üstte de anlattığım gibi, bu  şahısla olmayacak çünkü sana arkadaş gözüyle bakmaya başlayacak demişti. Olsa da çok mutsuz olursun, çünkü bu bu bu konular  yüzünden dedi. Ve gerçekten anlattığı nedenler tamamen karşı tarafın yapabileceğin şeylerdi, yani karakterine %100 oturuyordu.
Sonuç olarak olmayacak dedi, tamamen arkadaş gözüyle bakıyor dedi. Hatta sen karşı tarafın arkadaşıyla kavga etmişsin, orada soğukluk başlamış dedi, o bile doğru. Yani dediğim gibi aşırı derecede tavsiye ediyorum