İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba arkadaşlar artık bıktım bu somuruden gerçekten su yeni uyelerin önerdikleri falcilari artık eş geçelim. Hacer e baktırdım ve sacma sapan geldi ,asla baktirmayin anı ve gecmisi bile bilemiyor
Ben de anı ve geçmişi bildi ama bazı şeyler herkese uyacak gibiydi üstünde nazar var vs gibi

Merhaba arkadaşlar artık bıktım bu somuruden gerçekten su yeni uyelerin önerdikleri falcilari artık eş geçelim. Hacer e baktırdım ve sacma sapan geldi ,asla baktirmayin anı ve gecmisi bile bilemiyor
Bence de her önerilen falcıya atlıyoruz sonra hayal kırıklığı oluyor haceri ben de deneyecektim şimdi vazgeçtim.

Damlaya baktirip yakin gelecek cikti diyen yazabilir mi?

Baktirdim cok cok kisa vade verdi ama adim yok karsi taraftan.

Kızlar yakın vade tarihler verdiği için bekledim ve gerçekten dediklerini bir bir yaşadım Kadının ismi hacer.Yaşlı biri telefondan bakıyor.İsteyene iletişim vereyim özelden yazın.Öyle pembe masallar falan yazmadı pat pat söyledi kadın.Gülşahtan sonra en beğendiğim oldu.500₺ tarot bakıyor sadece
canım hacer teyze atarmısınnnn

Çok uzak vadeye gerek yok, kişi adım atacak mı ve anlık durumu iyi bilen çok pahalı olmayan bir falcı önerebilir misiniz?

youtube’ta SunMoonTarot kanalından özel açılım alan oldu mu bir de? Bana baya bilgili geldi kartları yorumlamada ama özel açılımını merak ettim.

Çok uzak vadeye gerek yok, kişi adım atacak mı ve anlık durumu iyi bilen çok pahalı olmayan bir falcı önerebilir misiniz?

youtube’ta SunMoonTarot kanalından özel açılım alan oldu mu bir de? Bana baya bilgili geldi kartları yorumlamada ama özel açılımını merak ettim.
Lizyaa nerelerdeydin canım sen, bırakıp gittin buraları.

Maşallah dediğimiz falcı 3 gün yaşıyo😂 burda memnun kaldık yorumu yazıldıktan sonra falcılar bozuyor.şuan anı bile net bilen falcı bulamıyorum bulan varsa bana da gönderebilir mi

Lizyaa nerelerdeydin canım sen, bırakıp gittin buraları.
Şifremi unutmuşum canım zaten çok bakamadım bir konu için bir fal baktırayım dedim baktırmayalı aylar oldu şu an hayatım iş, ev işleri vs çok yoğun karışık olduğum br dönem hiçbir şeye bakamıyorum.

Bence demetin yorumları çıkıyor, ama yüz yüze öneriyorum ben. geç saatlerde gitmeyin günün yorgunluğu olunca bazen yorumlayamıyor.
2. çıkabilecek olan yaşar anı biliyor bence hani yasadığın olaylar okey, ama gelecek bende olmamıştı hala durağan bi gelişme yok verdiği vadede.
songül abla vardı beylikdüzü onun ilk falı iyiydi sonrakilerden emin değilim beni çözmüştü artık ondan tatmin olmuyordum.
damlanın ilk falı çıktı bana işle ilgili olan kısım ama evlilikle ilgili çok kısa bi vadede pozitif iyileşme var gibi yorumlamıştı o henüz olmadı. bi bakim cıkan varsa yorum yapıcam kontrol edip not aldıklarımdan.

Back
X