Besiktas safiye denmis bi ama onceki yorumlardaBesiktas ve Beylikduzu diye iki ayri Safiye mi var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Besiktas safiye denmis bi ama onceki yorumlardaBesiktas ve Beylikduzu diye iki ayri Safiye mi var?
Beylikduzu'nde de evde bakan da bir Safiye vardi diye hatirliyorum o da iyimis galiba.Besiktas safiye denmis bi ama onceki yorumlarda
Evine gitmek bana hic mantikli gelmiyor ya bir sey olursa diyeBeylikduzu'nde de evde bakan da bir Safiye vardi diye hatirliyorum o da iyimis galiba.
İletişimi var mı acabaEvine gitmek bana hic mantikli gelmiyor ya bir sey olursa diyeben mi fazla supheciyim bilmiyorum
![]()
Hayır diyeceksiniz sana ne bizim paramızdan aracı ben olmayayım en azındanYa kozlar safiye numarasını istemişsiniz atmıyorum gerek yok delirdiniz mi etmez
Canım Beylikdüzü Serpil adı , Beşiktaş safiye ikisi ayrı kişi :)Beylikduzu'nde de evde bakan da bir Safiye vardi diye hatirliyorum o da iyimis galiba.
Ben baktırmıştım canım anı baya bildi ama gelecek henüz bilemiyorumFalcı Mars a attım byv ‘de vadeleri çıkan var mı kahve falı attım , süreç mars’ın dediği gbi ilerleyen var mı