istanbulda fotoğrafçı önerileriniz ve fiyatlar

angelmask

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
1.611
36
683
43
ağustosta nikahım var..bana memnun kaldığınız fotoğrafçıları fiyatları ile birlikte yazarsanız çok sevinirim güzeller:)

selam. bende bir fotoğrafçı arıyorum.
bugün bir kaç tanesi ile görüştüm.

2alyans1ömür de fiyatlar çok pahalı geldi.
paket leri çok sade. panoramik almüm veriyorlarmış ve birde fotoğrafları.

fotoğrafçı murat serin ile görüştüm.
7 yıldır fotoğrafçıymış.
3 saat lik ve gün boyu çekimleri varmış. 3 saatlik çekiminde sınırsız fotoğraf çekiyor ve albüm olarak 1 panoramik albüm ,aile albümü, cep albümü ve büyük boy baskı veriyormuş. ve fotoğrafların hepsini dvd de.. fiyat diğerlerine göre uygun geldi bana 3 saatlik çekim için 1500 tüm gün için 2500 alıyormuş.
bende karasız kaldım. galiba murat serine çektireceğim.

bir yandan diğer fotoğrafçıları araştırmaya devam ediyorum..

inşallah bir an önce karar veririm..

bende en az 30 tanesine mail attım:) ajansred,nilay yücenur,sezgin mesut ve baha kara arasında kaldım..sezgin mesutta kararımmı kıldım...kendisiyle görüşücem..

hala karar vermediysen önerebilirim :)) benimde düğünüm haziranda fotoğrafçıyla anlaştım :53:

selam arkadaslar ben düğün portfoliomu geliştirmek icin sayfamda yayınlatma izin veren ciftlere oldukca büyük bir indirim yapacagım . normalde 600 tl ye cektiğimiz 100 f fotograflık paketi 450 tl ye cekecegim(gün boyu degil konsept paketi)

ilgilenenler merve özyılmaz photography den bana ulasabilirler

Bizim bir arkadasşımız var. profosyonel resim çekiyor. freelance çalısıyor. istediğiniz yerde çekim yapıyor
ben kızımın resimlerini çektirdim çok çok menun kaldım. studyo ortamında robot gibi durmuyosunuz. o sizi en dogal halinizle çeiyor
doğumgunu,düğün,nişan gibi çekimler yapıyor.
isteyen olursa mesaj atıyım reklama girermı yazarsam ?

ağustosta nikahım var..bana memnun kaldığınız fotoğrafçıları fiyatları ile birlikte yazarsanız çok sevinirim güzeller:)

Canım herkese gonul rahatligiyla tavsiye ettim sana da edebilirim baha kara facebooktan baha kara evet derken yaz çıkıyor fotoğrafları. Fiyatlar da gayet uygun kendisiyle de görüşürsün cok tatlı biridir tüm çevrem ona çektirdigi için cekimlerine de katilma firsatim oldu cok eglenceli :)

baha kara maillere o kadar geç yanıt veriyorki o yüzden kendisini eledim malesef ve sezgin mesutla anlaştım

Bakırköye yakınsanız eğer size iyi bi dış mekan fotoğrafçısı tavsiye edebilirim. Bende nişan çekimimi orda yaptırdım sevdiğim bi abimdir işindede iyidir. albümlerde zaten piyasada hiçbiyerde yok tamamen el emeği yapıyo hepsini bence bi irtibata geçin derim

Bakırköye yakınsanız eğer size iyi bi dış mekan fotoğrafçısı tavsiye edebilirim. Bende nişan çekimimi orda yaptırdım sevdiğim bi abimdir işindede iyidir. albümlerde zaten piyasada hiçbiyerde yok tamamen el emeği yapıyo hepsini bence bi irtibata geçin derim

sezgin mesut ile anlaştım..tşkkürler..

baha kara maillere o kadar geç yanıt veriyorki o yüzden kendisini eledim malesef ve sezgin mesutla anlaştım

2 gun once arkadasim icin görüştük telefonundan maillere o da dönüş alamamıştı nisan sonuna kadar bi tanıtım cekimi icin sehirdısındaymış ve ekibinde bikac degisim yapmıs yeni asistani da önümüzdeki gunlerde baslayacakmis ama telefonundan arayan herkese donus yapıyor..
Ama hayırlisi olsun canım umarım istedigin gibi guzel bi cekim olur :)

Son düzenleme:
İletişim bilgisi içeren link ve şahısların telefon numaralarını,özel mesaj yoluyla paylaşın lütfen..

Back
X