istanbulda fotoğrafçı önerileriniz ve fiyatlar

selam arkadaslar ben düğün portfoliomu geliştirmek icin sayfamda yayınlatma izin veren ciftlere oldukca büyük bir indirim yapacagım . normalde 600 tl ye cektiğimiz 100 f fotograflık paketi 450 tl ye cekecegim(gün boyu degil konsept paketi)

ilgilenenler den bana ulasabilirler

facebook sayfasında cok az düğün fotoğrafı var , daha fazla koyabilir misiniz?

facebook sayfasında cok az düğün fotoğrafı var , daha fazla koyabilir misiniz?

Cnm ben degil asistani yapiyo o isleri ama koymazlar bildigim kadariyla cunku cok isi ve pozu calindi daha once gorusme sirasinda tabletten gosteriyo fotograflari ama Sait Halim Paşa Yalısı Çırağan Sarayı gibi ....vs gibi yerlerde çalıştı uzun zaman turkiyenin en iyi markalariyla da hala çalışıyor portfolyosu saglam (tabi bu benim fikrim) yine de bi gorus derim ama fiyatlar bi coguna gore yuksek.. hos o parayida hakediyor o sayfada gördüğün hemen hemen bütün pozlarda imza dışında bir photoshop bile yok..(cogunu kartlarında da gordugum icin bu kadar emin konuşuyorum) ama fiyat konusunda uygun olsun poz sayisi falan sorun degil dersende onerebilecegim isimler var ki baha kara'ninda her cebe gore paket uyarlamasi var. Biz en son arkadasima oyle aldik..

canım msj göndermişsin şimdi gördüm ve ben msj atamıyorumm çook teşekkür ederimmmmmm =))

Tatlim ben mesajlari karistirdim ya uyku sersemi bi onceki arkadasa yazdigina cvp vermisim :) bende saf saf girip sayfasina bakiyorum "tmm herseyi koymuyo basina gelenlerden sonra ama az da degil ya" diye soyleniyorum kendi kendime :) yine de resimler az da gelirse tabletten gösteriyor dedigim gibi :) rica ederim canım:)

Arkadaşlar Merhaba

fotoğraf konusunda yardımcı olabilir . Profesyonel anlamda yapıyorum . link vermek yasak olduğundan ilgilenenler mesaj atarsa yardımcı olmaya çalışırım seve seve :)

Selam Kızlar,
Öncelikle adım Deniz :)))))
Kendim bizzat dış çekim yapmaktayım. Gerekli olduğu yerlerde eşim ile birlikte de çekimler yapıyoruz. Fiyatlarım çok uygun. Dış çekim ile ilgili sorularınızı özelden bana yazarsanız cevaplayabilirim.
Sizlere bu mutlu gününüzde yardımcı olmayı çok isterim :)))

Ayrıca çekimlerim albümlü ya da albümsüz olarak fiyatlandırılıyor bilginize :))) Tabi albümlü pakette sadece albüm yok içeriğinde bir çok şey var.....

Son düzenleme:
Burada gerçekten fotoğrafçı arayan arkadaşlara tavsiyem maksimum bütçelerini yazarak arasınlar. Diğer türlü yeni başlayanlarla kendi reklamını gizlice yapanlar arasında kalırsınız. Türkiye'de birbirinden kaliteli fotoğrafçılar var ancak buralarda telaffuz edilmiyor edilemiyor. Arama yaparken tek bir yere bağlı kalmadan iyice araştırmanızı ve sözleşme yapmadan, kimin çekeceğini sözleşmeye yazmadan para vermemenizi öneririm.

Her gün o kadar çok fotoğrafçının albümlerini üretime veriyorum ki çoğunluğu ağlanacak halde çekimlerin.

50*60panoromik kristal album 2 adet aile 1 adet cep 2 poster tam gun cekımı 900 tl yapıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
selam. bende bir fotoğrafçı arıyorum.
bugün bir kaç tanesi ile görüştüm.

2alyans1ömür de fiyatlar çok pahalı geldi.
paket leri çok sade. panoramik almüm veriyorlarmış ve birde fotoğrafları.

fotoğrafçı murat serin ile görüştüm.
7 yıldır fotoğrafçıymış.
3 saat lik ve gün boyu çekimleri varmış. 3 saatlik çekiminde sınırsız fotoğraf çekiyor ve albüm olarak 1 panoramik albüm ,aile albümü, cep albümü ve büyük boy baskı veriyormuş. ve fotoğrafların hepsini dvd de.. fiyat diğerlerine göre uygun geldi bana 3 saatlik çekim için 1500 tüm gün için 2500 alıyormuş.
bende karasız kaldım. galiba murat serine çektireceğim.

bir yandan diğer fotoğrafçıları araştırmaya devam ediyorum..

inşallah bir an önce karar veririm..

Günlerdir arıyorum, sizin sakinlikle bahsettiğiniz fotoğrafçıları bulamamıştım hiçbir yerde. Süpersiniz, feci fikir verdi bu konuşmalar bana. :)

Zira Murat Serin'e baktım da hiç de kenara atılacak cinsten fotoğrafları yok. Hepsi birbirinden güzel ve orijinal.

Görüşmeyi düşündüklerim listesine onu da ekledim. :) Siz de doğru bir seçim yaparsınız onunla çalışırsanız bence. Güzel tercih.

ben dış mekan düğün fotoğrafçısıyım
özelden mail adresinizi bana yollarsanız daha önceki çekimlerimden yollarım size beğenirseniz detayları konuşuruz
memnun kalmayan olmadı daha:)
hoşçakalın...

7 yıldır fotoğrafçıymış.
3 saat lik ve gün boyu çekimleri varmış. 3 saatlik çekiminde sınırsız fotoğraf çekiyor ve albüm olarak 1 panoramik albüm ,aile albümü, cep albümü ve büyük boy baskı veriyormuş. ve fotoğrafların hepsini dvd de.. fiyat diğerlerine göre uygun geldi bana 3 saatlik çekim için 1500 tüm gün için 2500 alıyormuş.

7 yıldır fotoğrafçıymış.

arama motorunda serdaldemirci diye aratırsanız çok iyi bir fotoğrafcı kendisi, ve cok cok uygun fi,yatlarda. adamların 2500 e yaptıgı işi fazlasını vererek 1000-1500 arasına yapıyor ... görüşmekte fayda var derim

Ben Sibel hanımla çalıştım şu an hala konuşuyoruz fotoğrafçıdan çok öte abisiyle beraber geliyor zaten moral motivasyon acısından da mükemmeller Sibel Gürüney yazarsanız ücretsiz yaptığı hediye klipleri de izleyebilirsiniz bir de bayan olması ekstra avantaj aklınızda bulunsun

************** isimli site benim fotoğrafçımın resimlerini kendi çekmiş gibi yayınlamaktadır dikkat edin kızlar aman..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Sibel hanımla çalıştım şu an hala konuşuyoruz fotoğrafçıdan çok öte abisiyle beraber geliyor zaten moral motivasyon acısından da mükemmeller Sibel Gürüney yazarsanız ücretsiz yaptığı hediye klipleri de izleyebilirsiniz bir de bayan olması ekstra avantaj aklınızda bulunsun

canımm ya web sayfasıni inceledim gerçekten resimleri çok hoş 2 ay sonra düğünüm var web sayfasındaki numarasından ulaşmaya çalışıyorum kendisine ama cevap yok. Başka nasıl ulaşabilirim? Yardımcı olursan sevinirim.

Selam Kızlar,
Öncelikle adım Deniz :)))))
Kendim bizzat dış çekim yapmaktayım. Gerekli olduğu yerlerde eşim ile birlikte de çekimler yapıyoruz. Fiyatlarım çok uygun. Dış çekim ile ilgili sorularınızı özelden bana yazarsanız cevaplayabilirim.
Sizlere bu mutlu gününüzde yardımcı olmayı çok isterim :)))

Ayrıca çekimlerim albümlü ya da albümsüz olarak fiyatlandırılıyor bilginize :))) Tabi albümlü pakette sadece albüm yok içeriğinde bir çok şey var.....

canımm mesaj atamadım ama görüşmek isterim seninle 2 ay sonraki düğünüm için dış çekim istiyorum fiyatlarınızı öğrenmek isterim

canımm ya web sayfasıni inceledim gerçekten resimleri çok hoş 2 ay sonra düğünüm var web sayfasındaki numarasından ulaşmaya çalışıyorum kendisine ama cevap yok. Başka nasıl ulaşabilirim? Yardımcı olursan sevinirim.

kendisine mai atarsanız size dönüş yapacaktır

Back
X