istanbulda fotoğrafçı önerileriniz ve fiyatlar

Merhaba, arkadaşım ve ben bu işi yıllardır uygun fiyatlarla ve profesyonel bir şekilde yapıyoruz. Mekanı siz seçiyorsunuz yada isterseniz bizde sizi yönlendirebiliyoruz. Çekimler yaklaşık 3 saat sürüyor ve sonunda özel gününüzü ölümsüzleştiren harika karelere sahip oluyorsunuz. Ayrıca fiyat konusunda sizi A paketi, B paketi gibi sınırlandırmıyoruz açık büfe gibi düşünebilirsiniz istediğiniz ürünü istediğiniz sayıda ve şekilde alabiliyorsunuz bu sayede size sunulanları bütçenize uygun hale getirebiliyorsunuz :)
Size sunduklarımız ise işte bunlar:
* Orjinal poz DVD
* 10x15 foto baskı
* poster boy baskı (tercihen biri panaromik olabilir)
* Orta boy albüm (50 adet foto dizilmiş halde)
* Seçtiğiniz müzikle hazırlanmış DVD slayt
* 3 'lü kolaj (ahşap plakalar üzerine birbirini tamamlayan karelerin olduğu duvar süsü)
* Ortalama 2-3 saat çekim süresi
* Panaromik albüm
* Çekimlerden 20 iş günü sonrasında teslimat :) fiyatlar ve iletişim için bana buradan ulaşabilirsiniz.

Merhaba, arkadaşım ve ben bu işi yıllardır uygun fiyatlarla ve profesyonel bir şekilde yapıyoruz. Mekanı siz seçiyorsunuz yada isterseniz bizde sizi yönlendirebiliyoruz. Çekimler yaklaşık 3 saat sürüyor ve sonunda özel gününüzü ölümsüzleştiren harika karelere sahip oluyorsunuz. Ayrıca fiyat konusunda sizi A paketi, B paketi gibi sınırlandırmıyoruz açık büfe gibi düşünebilirsiniz istediğiniz ürünü istediğiniz sayıda ve şekilde alabiliyorsunuz bu sayede size sunulanları bütçenize uygun hale getirebiliyorsunuz :)
Size sunduklarımız ise işte bunlar:
* Orjinal poz DVD
* 10x15 foto baskı
* poster boy baskı (tercihen biri panaromik olabilir)
* Orta boy albüm (50 adet foto dizilmiş halde)
* Seçtiğiniz müzikle hazırlanmış DVD slayt
* 3 'lü kolaj (ahşap plakalar üzerine birbirini tamamlayan karelerin olduğu duvar süsü)
* Ortalama 2-3 saat çekim süresi
* Panaromik albüm
* Çekimlerden 20 iş günü sonrasında teslimat :) fiyatlar ve iletişim için bana buradan ulaşabilirsiniz.

Merhaba size ulaşabileceğim mail web adresi veya numara özelden msj atabilir misiniz. Ben mesaj yazamıyorum. siz ulaşırsanız sevinirim. :)

Ben de bizzat dış mekan çekimi yapmaktayım bu da dış mekan çekim paketim :) Dış mekan çekim albümlerimiz panoramik oluyor , Paket içerisinde ; 1 Adet Büyük boy panoramik albüm , 2 adet küçük boy panoramik albüm ( biri damadın diğeri ise gelinin ailesine anı olması mahiyeti ile veriliyor) 1 Adet müzikli DVD cd, ve tüm pozların photoshoplu olarak bulunduğu 1 adet Cd veriyoruz. Paket ücretimiz 500 TL. 1 Adet büyük posterde bizim size hediyemiz oluyor . Çekilen fotoğraf sayımızda sınır yok 500-1000-2000 çekim gününde ki tempomuza ve nikaha düğüne yetişmenize bağlı yani.

merhaba arkadaşlar ,
bende eşimle birlikte 1.5 yıldır dış çekim düğün fotoğrafçılığı yapıyorum birlikte çalışıyoruz.
ortalama 1000-1500 fotoğraf dvd olarak teslim ediliyor. 20 adette baskı fotoğraf 1 tanede büyük ebat baskı teslim ediyoruz.
Ekipmanlarımız profesyonel ve devamlı yenilenmektedir.
Ağustos ayı için 18 ağustos ve 11 ağustosta anadolu yakasında çekimlerimiz olacak o günlerde müsait değiliz şu an için
Fiyatlar uçuk kaçık değildir ve yapılan iş gerçekten kalitelidir İlgilenenler benimle iletişime geçebilir.
kolaylıklar...

20 Nisan 2013 te düğünüm bursada oldu. Düğün hikayesi olsun istedim. kuaför ve gelin çıkarma Gebze deydi. bütün gün çok güzel bir çekim oldu. 3 kişi çekim yaptığı için her detay vardı fotoğraflarda...

Limon Fotoğraf (Eski adı L&L Photograph)

deniz-filiz-gülsüm muhteşem üçlüsü...

Son düzenleyen: Moderatör:
20 Nisan 2013 te düğünüm bursada oldu. Düğün hikayesi olsun istedim. kuaför ve gelin çıkarma Gebze deydi. bütün gün çok güzel bir çekim oldu. 3 kişi çekim yaptığı için her detay vardı fotoğraflarda...
Limon Fotoğraf (Eski adı L&L Photograph)

deniz-filiz-gülsüm muhteşem üçlüsü...

Hep tekrarlıyorum, İstanbul'da düğün fotoğrafı konusunda Derya Engin hep favorim olacak. Benim dışımda kuzenim ve 2 arkadaşımı daha çekti ve her seferinde herkes çok çok memnun kaldı. Gerçi bu sene kendisi bayağı yoğun ve günleri 3-4 ay öncesinden doluyor ama fotoğraflarına bakmanızda yarar var, hem sempatikliği hem profesyonelliği hem de şu ünlü "fotoğrafçılar"a nazaran daha uygun fiyatlarıyla kendisini hep tavsiye edeceğim. Google'larsanız çıkar websitesi, face sayfası vs.

Back
X