ben eldiven ve gelin aksesuarlarının satıldığı br kaç yer öğrendim taksimde ve eminönünde pasajlarda satılıyormuş, çalıştığım için pasajlar pazar günleri kapalı oluyor ne yazık ki umarım sen beğeneceğin bişeyler bulabilirsin
canim fatih ana caddesi sadece gelinler dunyasi orda mutlaka bulursun 50 den fazla dukkan var ana caddenin uzerinde ve bazilari ciddi farkli ve hos dizaynlar.. orda mutlaka bulursun bi bak derim
canim fatih ana caddesi sadece gelinler dunyasi orda mutlaka bulursun 50 den fazla dukkan var ana caddenin uzerinde ve bazilari ciddi farkli ve hos dizaynlar.. orda mutlaka bulursun bi bak derim
Arkadaşlar ben de Fatih'ten aldım gelin eldivenimi.. Gelinlikçiler çarşısından...
Fevzipaşa Caddesinde.. Gelinlikçiler çarşısının içerisinde bir dükkandan aldım..
Çok güzel modeller var. Kısa, uzun, saten, dantel... Her çeşit var.. Fiyatı 10 TL..
Eminönünde de bakmıştım pek beğenemedim. Orada da 15 TL ydi..
ben de kısa, dantelli bi eldiven kullanmak istiyorum. gelinliğimi fatihte diktiriyorum, normalde içinde gelin eldiveni de var verdikleri fiyatın. ama ben parmak aralarında dikiş olan, parmakları uzun gelen eldivenlerden nefret ediyorum. o yüzden böyle file gibi, incecik dantel eldivenler var ya, onlardan almak istiyorum, inşallah bulabilirim.
Gelin eldiveni tasarımlarımı buradan satın alabilirsiniz:
*Dantel gelin eldiveni
*File gelin eldiveni
*Parmaksız gelin eldiveni
*Fiyonkk-lu gelin eldiveni..
ve birlikte kullanabileceğiniz diğer gelin aksesuarlarını mağazamda bulabilirsiniz.
Hepsi sadece 1'er adet üretilmiştir ve tasarımlarımı bana aittir.
Türkiye'nin her yerine, kargo ile gönderilir.