Doğuma Hazırlık Istanbul'da hamile pilatesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim 26 yada 27şubattı. Geçen perşembe gittiğimde kese oluşmuş 4 haftalık gibi görünüyor dedi.

ben hala gitmedim kan testi yaptırdım martın 25 inde 1 haftalık dediler arkadaşım biraz bekle dedi kese sonradan oluşuyor dedi bende bekliyorum ultrason ile mi baktılar size

ben hala gitmedim kan testi yaptırdım martın 25 inde 1 haftalık dediler arkadaşım biraz bekle dedi kese sonradan oluşuyor dedi bende bekliyorum ultrason ile mi baktılar size
1 haftalık dedilerse beklemek mantıklı. Karından ultrasonla baktılar. Benim 21 martta bakıldı demekki 3 haftalıkmış o zaman, 21 martta bir şey görünmüyor dedi. 28 martta keseyi gördü. kalp atışı için iki hafta daha sabret dedi ama bende myom ve kist çıktı o yüzden sanırım bu hafta gene perşembe çağırdı.

1 haftalık dedilerse beklemek mantıklı. Karından ultrasonla baktılar. Benim 21 martta bakıldı demekki 3 haftalıkmış o zaman, 21 martta bir şey görünmüyor dedi. 28 martta keseyi gördü. kalp atışı için iki hafta daha sabret dedi ama bende myom ve kist çıktı o yüzden sanırım bu hafta gene perşembe çağırdı.

İNŞAALLAH 2 Mayıs'ta gideceğim dedim bebeği görebilmek içinde biraz zaman geçsin istiyorum şuan için bekliyorum bakalım bir sabah dayanamıyorum gideceğim diye tutturmazsam .İNŞAALLAH sizde sorunsuz kavuşursunuz yavrunuza

İNŞAALLAH 2 Mayıs'ta gideceğim dedim bebeği görebilmek içinde biraz zaman geçsin istiyorum şuan için bekliyorum bakalım bir sabah dayanamıyorum gideceğim diye tutturmazsam .İNŞAALLAH sizde sorunsuz kavuşursunuz yavrunuza
Erken öğrenmek bu yüzden zor gerçekten 😊 ben bir haftayı zor geçirmiştim Allah sabır versin size :) amin hepimiz inşallah

Şimdi onu yapayım hemen. Yemeği canım istemiyor ama atıştırmalıkları yiyebiliyorum Allah tan. İnşallah olmaz hiç sıkıntın :KK200:

Şifa olur inşallah canim.
Rabbim hicbirimize dert sıkıntı vermesin inşallah canim.

merhaba bende beykozda oturuyorum 3 aylık hamileyim. erdem hastanesini düşünüyorum. sen buldunmu doktorunu?

merhaba bende beykozda oturuyorum 3 aylık hamileyim. erdem hastanesini düşünüyorum. sen buldunmu doktorunu?
Yok canım henüz görüşmedim 4.aydan sonra filan özele başlamayı düşünüyorum inşallah her şey yolunda giderse. Aklımda medipol koşuyolu var ama bilmiyorum kararsızım hala

Yok canım henüz görüşmedim 4.aydan sonra filan özele başlamayı düşünüyorum inşallah her şey yolunda giderse. Aklımda medipol koşuyolu var ama bilmiyorum kararsızım hala
güzel bir hastane ben özel sağlık sigortası düşündüğüm için orası olmuyor. bende 13.haftadayım artık iyi bir yer
bulmam lazım:)

merhaba , ben pilates eğitmenliği yapıyorum fakat hamile pilatesi ayrı uzmanlık gerektiren bir dal mutlaka klinik pilates belgesi olan bir yere gidin işinin uzmanı ve hamile pilatesi eğitimlerini tamamlamış biriyle çalışmalısınız. doğum için çok faydalı olduğu bir gerçek :)

Böyle bir öneriye çok ihtiyacım var ama üsküdardayım ben. Üsküdar yada kadıköy civarında bakınıyorum. Medipol koşuyolu düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım. Anadolu hastanesi var burda çok uygun fiyat verdi ama yenidoğan yoğun bakım yokmuş biraz küçük bir hastane ama doktor çok iyi. Kafam çok karışık malesef.
Yeni dogan yogun bakimi olmayan bir yerde dogum yapmanizi tavsiye etmem..

Amin inşallah. Şu an ben de tamamen size katılıyorum. Bu fiyatlara ben de gitmem. Evde de cesaret edemem :) Bakalım belki hastanesinde bu tarz etkinlikler olan birisi olur da fikir verir :) Ben araştırmaya devam ediyorum bizim belediyenin var aslında ücretsiz ama hamilelere yönelik değilmiş.

Benim de şu an 5.haftaya döndüm kasıklarımda hala adet olacakmışım gibi ağrı var. Hatta heralde bu sefer kanama oldu diye iyice bekliyorum. Doktora söyledim değerlerin normal bi problem yok dedi. Başka da bir şey demedi. Açıkçası benimki dinlen istirahat et filan da demedi ben de dayanılmaz olmadığı sürece günlük hayatıma devam ediyorum. Geçen hatta uzunca bir yol yürüdüm. Doktor kendi dinlen dikkat et filan demediği için dinlenince nazlanıyomuşum gibi olur gibime geliyor doktor dese istirahati artıracağım ama :))
Bu arada sizlere ilk 3 ay seyahatle ilgili bir şey dendi mi? Hem nisanda hem mayısta ayrı ayrı 2 yurtdışı planımız vardı bizim. Hem görev hem gezme amaçlı. Birer hafta. Şimdi doktora söylemedim ama herkes için bu 3 ay tetikte olma durumu geçerli mi acaba? Gidemezsin derse diye korkuyorum.
Ben 3. Ayimin icinde tekne tatiline gittim.. hic bisey olmaz seyahetle ilgili

Back
X