Tüp Bebek Merkezleri İstanbul’da hangi Acıbadem iyi tüp bebek azosperm için

Birkupseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
1.042
1.059
133
Bana Türkiye İstanbul da Acıbadem önerildi. Söyleyen kişide bilmiyor hangisi. eşi azosperm olan birisi doğum Yapmış. Tecrübesi olan varmı. tavsiye edebileceğiniz doktor varmı. şimdiden teşekkür ederim.

Canım bende bahcecide denedim pozitif oldu şükür sana tavsiye ederim. Burayıda araştır derim

Bahceci umut tup bebek ve esm azosperm önceliginiz sperm bulmak oldugu icn iyi bir urolog bulmaniz lazm bizde sperm bulundu embriyo olustu ama ilki tutmadi iknciyi denicez.
Önce üroloji uzmanini arastirin canm ben doktorumuzu sonuna kadar tavsiye ederm tabiki
Üroloji doktorumuz ege can serefoglu.

Cok tesekkür ederim. Yorumunuzu göz önünde bulunduracagim. Yazdiginiz doktor icin cok güzel yorumlar okudum bana moral oldu. Esim azosperm oldugu icin hic tüpbebek görüsmesine gitmedik urologlarda hep takili kaldik. Acibadem önerilince onuda bir degerlendilerim diye düsündük. Ama sizin yazdiginiz doktor uda degerlendirecegiz insAllah.

Zaten benm gittigm merkez tup bebek uzerine sadece bahcecinin kendi urologu ege bey ayni merkezde hem azospermi tedavinizi hem tup bebek tedavisini yapiyorsunuz böylece cok kolay ve planli oluyor

Evet canim hem ürolog hem tüp bebek işleminin aynı yerde yapılması büyük luks bencede bahcecide bu kolaylık var

HANGİ DOKTORU TAVSİYE EDERSİNİZ
bülent tıraş
emre bakırcıoğlu
tansel kaplancan
abdullah arman özdemir
celaleddin peru
mustafa eraslan ege can şerefoğlu
ahmet hakan haliloğlu
kaan aydos
önereceğini başka doktorlar? sonuç alanlar varsa lütfen paylaşsın,çevresinde tedavi görenler?

Tedavi oldunuzmu diye merak ettim? Hangi doktorla görüstünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…