Ne gerek var en güzeli doğal hali ama barış Çakırı tavsiye ederimSlm bayanlar,
Burun ameliyati olmak istiyorum Istanbulda. Kendim yurtdisinda kaliyorum. Hangi doktoru tavsiye edersiniz? Bugun dr emre ilhani aradim; 22.000 tl ve baris cakir 30.000 tl (2019 a randevu)
Ben de çocuklar çok inceler diye utanıyorumSüleyman Taş der susarımBugün iş başı yaptım öğretmenim öyle güzel dönüşler aldım k kıskançların bazıları da beni inceliyordu
Hayır asla bende e ok ondan korktum bi öğrencim erkek dedi estetik mi oldumuz güldüm evet dedim sonra açıklama yapınca daha şey yapmadılar öyle. Hepsi geçmiş olsun dedi çok cesaret eden çıkmıyor :)Ben de çocuklar çok inceler diye utanıyorum
Evet işte soracaklar kesin naptınız diye mecbur açıklıcam. İlk bi iki gün zor olur sonra alışırlar tabiHayır asla bende e ok ondan korktum bi öğrencim erkek dedi estetik mi oldumuz güldüm evet dedim sonra açıklama yapınca daha şey yapmadılar öyle. Hepsi geçmiş olsun dedi çok cesaret eden çıkmıyor :)
Sorsunlar ya yaşları kaç ki ben ortaokulu öğrencilerinin derslerine giriyorum zaten çok doğal görüntü oldugundan garipsenmiyor. Bide güler yüzle cevap ver sağlık sıkıntının oldugunu söyle dalga geçilecek şey değil inan başından beri en korktugum şey ne diyeceğim korkusuydu bugün omu atlattım. Adapte oldum hemen :)Evet işte soracaklar kesin naptınız diye mecbur açıklıcam. İlk bi iki gün zor olur sonra alışırlar tabi
çok doğru söylüyorsunuz. benimkiler de ortaokul üstelik köy çocukları çok garipserler diye düşünüyorum. benim burnum büyük ve düşük olduğu için çok farkedilir kesin ya :) tanımayabilirler hatta..ama dediğin gibi ilk gün atlatsak tamamdırSorsunlar ya yaşları kaç ki ben ortaokulu öğrencilerinin derslerine giriyorum zaten çok doğal görüntü oldugundan garipsenmiyor. Bide güler yüzle cevap ver sağlık sıkıntının oldugunu söyle dalga geçilecek şey değil inan başından beri en korktugum şey ne diyeceğim korkusuydu bugün omu atlattım. Adapte oldum hemen :)
Benim öğrencilerim sağolsunlar hiçbir şey anlamadılarSorsunlar ya yaşları kaç ki ben ortaokulu öğrencilerinin derslerine giriyorum zaten çok doğal görüntü oldugundan garipsenmiyor. Bide güler yüzle cevap ver sağlık sıkıntının oldugunu söyle dalga geçilecek şey değil inan başından beri en korktugum şey ne diyeceğim korkusuydu bugün omu atlattım. Adapte oldum hemen :)
Çok daha ucuzları varken bence bu fiyatlar aşırı.... Bülent Koç tavsiyem. :) Şundan iki hafta önce alçı çıktığında ve kalkık burnumu gördüğümde tavsiye edeceğim aklıma gelmezdi ama şu an 22.gün olmasına rağmen sevgili burnumla birlikte gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. :)Slm bayanlar,
Burun ameliyati olmak istiyorum Istanbulda. Kendim yurtdisinda kaliyorum. Hangi doktoru tavsiye edersiniz? Bugun dr emre ilhani aradim; 22.000 tl ve baris cakir 30.000 tl (2019 a randevu)
Yok yok onlar daha çabuk laftan anlar için rahat olsun bunu düşünme alışırlar :)çok doğru söylüyorsunuz. benimkiler de ortaokul üstelik köy çocukları çok garipserler diye düşünüyorum. benim burnum büyük ve düşük olduğu için çok farkedilir kesin ya :) tanımayabilirler hatta..ama dediğin gibi ilk gün atlatsak tamamdır
Başka bi işim olsa asla tedirgin olmam ama malum öğretmen olunca tüm gözler üstümüzde :)Yok yok onlar daha çabuk laftan anlar için rahat olsun bunu düşünme alışırlar :)
Fiyatları birazcık tuzlu bir hafta kalmanız yeterli olacaktır. Ama gğzel yapılınca inan parasını düşünnüuor insan revizyom olup maddi manevi sıkıntı yaşamak daha kötüBu arada bende ogretmenim :)
Ameliyat sonrasini daha dusunmedim. Ilk okulda ders versiyorum.
Daha oncede Suleyman tas okumustum burda.
Fiyatlari nasil? Kac gun kalmam lazim Turkiyede?
aa bana cok daha fazla fiyat verdi. siz indirim mi istediniz?Ben 6000 e ümit taşkın A oldum cok memnunum suan 20. Gün ve cok güzel :)
canim SIKILdi simdi..yani arada sadece 3 ay var, niye oyle yaptilar?
bide yapılan operasyona göre de değişiyor fiyataa bana cok daha fazla fiyat verdi. siz indirim mi istediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?