Istanbulda Hangi doktor?

Menesaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
7
0
16
38
Slm bayanlar,
Burun ameliyati olmak istiyorum Istanbulda. Kendim yurtdisinda kaliyorum. Hangi doktoru tavsiye edersiniz? Bugun dr emre ilhani aradim; 22.000 tl ve baris cakir 30.000 tl (2019 a randevu)

Slm bayanlar,
Burun ameliyati olmak istiyorum Istanbulda. Kendim yurtdisinda kaliyorum. Hangi doktoru tavsiye edersiniz? Bugun dr emre ilhani aradim; 22.000 tl ve baris cakir 30.000 tl (2019 a randevu)
Ne gerek var en güzeli doğal hali ama barış Çakırı tavsiye ederim

Süleyman Taş der susarım Bugün iş başı yaptım öğretmenim öyle güzel dönüşler aldım k kıskançların bazıları da beni inceliyordu

Hayır asla bende e ok ondan korktum bi öğrencim erkek dedi estetik mi oldumuz güldüm evet dedim sonra açıklama yapınca daha şey yapmadılar öyle. Hepsi geçmiş olsun dedi çok cesaret eden çıkmıyor :)
Evet işte soracaklar kesin naptınız diye mecbur açıklıcam. İlk bi iki gün zor olur sonra alışırlar tabi

Evet işte soracaklar kesin naptınız diye mecbur açıklıcam. İlk bi iki gün zor olur sonra alışırlar tabi
Sorsunlar ya yaşları kaç ki ben ortaokulu öğrencilerinin derslerine giriyorum zaten çok doğal görüntü oldugundan garipsenmiyor. Bide güler yüzle cevap ver sağlık sıkıntının oldugunu söyle dalga geçilecek şey değil inan başından beri en korktugum şey ne diyeceğim korkusuydu bugün omu atlattım. Adapte oldum hemen :)

çok doğru söylüyorsunuz. benimkiler de ortaokul üstelik köy çocukları çok garipserler diye düşünüyorum. benim burnum büyük ve düşük olduğu için çok farkedilir kesin ya :) tanımayabilirler hatta..ama dediğin gibi ilk gün atlatsak tamamdır

Benim öğrencilerim sağolsunlar hiçbir şey anlamadılar Hatta ben şaşkın şaşkın baktım niye bunlar “aaa,uuu” demiyorlar diye Kimse anlamadı kimseee

Slm bayanlar,
Çok daha ucuzları varken bence bu fiyatlar aşırı.... Bülent Koç tavsiyem. :) Şundan iki hafta önce alçı çıktığında ve kalkık burnumu gördüğümde tavsiye edeceğim aklıma gelmezdi ama şu an 22.gün olmasına rağmen sevgili burnumla birlikte gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. :)

Yok yok onlar daha çabuk laftan anlar için rahat olsun bunu düşünme alışırlar :)

Bu arada bende ogretmenim :)
Ameliyat sonrasini daha dusunmedim. Ilk okulda ders versiyorum.
Daha oncede Suleyman tas okumustum burda.
Fiyatlari nasil? Kac gun kalmam lazim Turkiyede?

Bu arada bende ogretmenim :)
Ameliyat sonrasini daha dusunmedim. Ilk okulda ders versiyorum.
Daha oncede Suleyman tas okumustum burda.
Fiyatlari nasil? Kac gun kalmam lazim Turkiyede?
Fiyatları birazcık tuzlu bir hafta kalmanız yeterli olacaktır. Ama gğzel yapılınca inan parasını düşünnüuor insan revizyom olup maddi manevi sıkıntı yaşamak daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…