Şu anki fiyatını bilmiyorum ama konforlu, ağrısız bir çekim istiyorsanız echomarı öneririm.Merhaba
Istanbul HSG nerde cektirebilirim? Ve suanki ucretleri neler bilenler varmi?
Ben Sonomed’de çektirdim. Memnun kaldım.Merhaba
Kesinlikle Cevat beyi ben de öneriyorum. Tüp bebek merkezindeki doktor “senin rahim filmini kim çekti, nasıl çekti” diye sorunca Cevat bey dedim. Ondan başkası çekemezdi zaten dedi.merhabalar.
Echomar Şişli cevat bayrak a gidin. 7,5 du galiba fiyat ama
Acı duymuyorsunuz anestezi olmadan mis gibi 5 dk da hallediyor
BenTesekkurler kizlarHSG cektirdikten sonra bir sonra ki ay tup bebek transferi olanlar varmi?
Benim gittiğim tüp bebek merkezi de echomar olunca güvenle dikkate alıyor.Kesinlikle Cevat beyi ben de öneriyorum. Tüp bebek merkezindeki doktor “senin rahim filmini kim çekti, nasıl çekti” diye sorunca Cevat bey dedim. Ondan başkası çekemezdi zaten dedi.
Bi sorun oldumu peki hemen transfer yapilmasinin?
Ben 2 kere hsg çektirdimBi sorun oldumu peki hemen transfer yapilmasinin. Benim ilk transfer negatif oldu o yuzden biraz teredutluyum. ama icimdede buyuyen bir miyom var malesef.
Ayy super cok sevindim... Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Ben 2 kere hsg çektirdim
En son histeroskopi oldum sonra doktorum görmek istedi
Rahim dinlendirme yaptı
Sonrasında da transfer
Pozitif haberimi 2 gün önce aldım şükürler olsun
Hiç bir sıkıntı olmadı bin şükür
Ayy super cok sevindim... Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Amin insallah. Hangi tup bebek merkezindesiniz?İçiniz rahat olsun
Allah sizede nasip etsin inşallah
Ben Bahceci Umut doktorum Nur Dokuzeylul Gungor. Ilk transferim Nisandaydi malesef negatif oldu. Simdi ikinci transfer icin hazirlaniyorum ama yurtdisindan yasadigim icin biraz sikintili geciyor gelip gitme acisindan. Insallah ikinci seferde tutar.Brüksel Tüp Bebek Merkezi - Prof. Dr. Cem Çelik doktorum
Sebepsiz infertilite - ilk denemede şükürler olsun oldu
Sizin?
Merhaba ben Bakırköy'de emar Parkta çektirdim 4500 e 2 3 ay önce ama bu kadar sürede artmamistir diye düşünüyorum arayıp sorun istersenizMerhaba
Ben Cem Hocamdan çok çok çok memnun kaldımBen Bahceci Umut doktorum Nur Dokuzeylul Gungor. Ilk transferim Nisandaydi malesef negatif oldu. Simdi ikinci transfer icin hazirlaniyorum ama yurtdisindan yasadigim icin biraz sikintili geciyor gelip gitme acisindan. Insallah ikinci seferde tutar.
Eger tutmazsa bende Bruksel i duusnuyorum Yucel Hocada histeroskopi ameliyati olmustum. Ama Cem hocayida cok duydum ve o da Bahceciden transfer olmus.
Canım 2 kez çektirdim Şişli Echomer Cevat hoca.Çok çok iyi hiç bir şey hissetmiyorsun sana hemen sonucu söylüyor raporu yazıyor.Daha önce de Kadıköydeydi çektirdiğimde son gittiğimde şişlideydiMerhaba
Cok tesekkurler yorum icin. Ohh super herkes Cevat hoca demis sanirim bende ondan randevu alicam. Hemen veriyorlarmi randevu birde adetten sonra kacinci gunde cekiyorlar?Canım 2 kez çektirdim Şişli Echomer Cevat hoca.Çok çok iyi hiç bir şey hissetmiyorsun sana hemen sonucu söylüyor raporu yazıyor.Daha önce de Kadıköydeydi çektirdiğimde son gittiğimde şişlideydi
En kısa sürede yer veriyorlar 5. Günüydü ama ağustosta çektirmişim en son hatırladığım bu şekilde.Ben de çok araştırdım anksiyetem olduğu için.İkinciye o kadar rahat gittim ki bildiğim içinCok tesekkurler yorum icin. Ohh super herkes Cevat hoca demis sanirim bende ondan randevu alicam. Hemen veriyorlarmi randevu birde adetten sonra kacinci gunde cekiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?