bende şimdi ona bakıyordum siz orada mı çektirdiniz ben aneztezili istiyorum yapıyor mu bir de 2 farklı hsg işlemi varmış bir tanesi sadece rahim filmi çekiliyormuş diğeride rahim filmi çekerken tüpler açıkmı kapalı bakıyor kapalı ise açıyor bu konu hakkında bilginiz var mı bu kurum tüpleri açıyor mu
Kesinlikle Cevat beyi ben de öneriyorum. Tüp bebek merkezindeki doktor “senin rahim filmini kim çekti, nasıl çekti” diye sorunca Cevat bey dedim. Ondan başkası çekemezdi zaten dedi.
Zeynep kamilde devlette randevu bölümü muayene bölümü var kadın doğum sonra muayene yeri hsg yazıyor anestezisiz dir devlet hastanesi buna randevu bulmak için sürekli kontrol etmen gerekiyir çünkü çok zor bulunuyor
Mayıs ayında echomar Cevat bayrak çektirdim 10bindi. 3 4 sene önce korkumdan aneztezili yapmistirmistik ama bu sefer normal olsun dedi drum ve gerçekten değmezmiş 10dkda çıktım ve çok az baskı oluyor sadece ilacı verdiklerinde o kadar
Cok tesekkurler yorum icin. Ohh super herkes Cevat hoca demis sanirim bende ondan randevu alicam. Hemen veriyorlarmi randevu birde adetten sonra kacinci gunde cekiyorlar?