İstanbul'da ispanyolca kursu?

surreal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
29
0
36
İstanbul
merhaba.. Bu yaz Cervantes'e gittim ve A1 seviyesini bitirdim.Aslında oradan çok memnundum çok güzel eğitimleri var ama ders saatleri okuluma uymadığı için yeni bir kurs aramak zorundayım maalesef.Şuan aklıma yatan Dünya dilleri merkezi ve Tömer. Buralarda ya da başka kurslara İspanyolca'ya gidenleriniz memnun kalanlarınız varsa bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

livemocha ya üye olup ordan ispanyollarla/ güney amerikalılarla konuşarak pratik yapabilirsin,
tve izle, izlemesen bile dinle :))

ispanyol müzikleri dinleyerek bile ciddi şekilde ilerletirsin ispanyolcanı :)

buena suerte! :)

livemocha ya üye olup ordan ispanyollarla/ güney amerikalılarla konuşarak pratik yapabilirsin,
tve izle, izlemesen bile dinle :))

ispanyol müzikleri dinleyerek bile ciddi şekilde ilerletirsin ispanyolcanı :)

buena suerte! :)

bende cervantes e gidip A1 almıştım çok güzeldi eğitimi de iyiydi ancak fiyatları çok yüksek başka ispanyolca kursları olmasına rağmen cervantes ispanyol kültür merkezi olarak çalıştığı için monopol gibi adeta : )

bazı arkadaşlarım A1 den sonra başka kurslara gittiler veya ispanyaya gittiler (malaca instituto) yaz okulu olarak biraz daha pahalı ama daha yoğun bir şekilde öğrenmenizi sağlar bir de masraf yapıyorsunuz gerçekten ispanyolca kullanacak mısınız ileride onu mutlaka düşünün

kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı. evet livemocha'ya üyeyim ve aktif olarak da kullanıyorum bayağı faydalı oldu benim için.Ayrıca İspanyol müziklerini de dinlemeye çalışıyorum.İspanyol kültürüne de ayrı bir ilgim var inş bir gün gidebilirim oraya

Başka bir yere yazıldım ama dedikleri tarihte başlamadığı için kızdım ve paramı geri aldım. Şimdi Ocak ayında yeni kurlar açılıyormuş ben tekrar Cervantes e gitmeye karar verdim.gerçekten kaliteli ve işini iyi yapan bir kurum.Aslında pahalı ama aldıkları parayı hak ediyorlar yine de.Yaza da belki dil okuluna giderim İspanya'ya.Okuduğum bölüm gereği ikinci bir dil öğrenmem gerekiyordu İspanyolca'yı gerçekten çok severek öğreniyorum faydalı olacağını da düşünüyorum. Gracias

kızlar ben de almış olduğum kuru devretmek istiyorum.
istanbul da kurs 3 yerde şubesi var.
ilgilenen varsa bana yazsın

arkadaşlar ispanyolca bilen eleman arıyorum ( istanbul sirkeci) turizm acenteme. turist transferini gerçekleştirecek cervantese gitmiş arkadaşlar düşünürseniz mesaj atın özele part time da olabilir

Istanbul'da ILM'yi oneriyorum!!!

Ispanyol bir hocadan ders aliyorsunuz ve dersler acayip eglenceli, zevkli geciyor!
KEsinlikle ISpanyolca icin gorusmelisiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…