İstanbulda İyi Bir Hoca :(((

Ben kişisel gelişimle çok ilgilenirim ve alternatif tedavi ile bir psikolog değilim ama bir çok kişiye yardimci olmusumdur bilinçli biriyim ama diyorum tek bu sıkıntım dan kurtulamadım.. ve Psikolojik tedavi almam için bile bi maddiyat lazım ve issizim

Vakia suresini oku. Herkese tavsiye ediyorum. Insallah hemen is bulacaksin. Ayrica devlet hastanesinin psikologlari da var onlara gidebilirsin. Illa ozel sart degil. Kimse kimseye de yardim edemez Allahtan baska bunu unutmayin..

Sıkıntı işsizlik her iş gorusmem de tam olacakki son anda hep bir aksilik çıkıyor üstelik bu 4 yıldır böyle ve sürekli etrafm da varlıkları görüyorum hissediyorum. Ve ben 3 ay sonra evleniyorum ailemin durumu da pek mükemmel değil her şeyi nisanlim yapiyot ve cok üzülüyorum
Allah sifalar versin canım her hocaya da gidilmez isin ehli olmali cikar gozetmeksizn
Ibadetlerini aksatma dualarini falan
Bunla ilgili hadisleri arastir sahih olanlari aman herkesin dedigine inanma

Kuvvetli değil ama ilim sahibiyim ben inanin gece gündüz çok ibadet ettim ve fark ettim ki ettikçe hayat daha kötü hale geldi ve bunun sebebini merak eder oldum

Ilim sahibi değilsin o zaman

Zira Allah aracı istemez
Ne istersen gönülden işte Allah tan iste

Bir de çaba göster oturup iş beklenmez ki

Git çalışma müdürlüğüne işkur a kayıt ol

Nerede ise her belediyenin kursu var orada meslek edin

Zaten mesleğim var dersen de meslek odasına git gerekirse o meslekte iş olan yerlere tek tek git

Hacı hoca ile iş mi bulunur tecrübe kazan referans edin

Şu varlıklar nasıl herşeye engel oluyorlar (!) Anlamıyorum. Niye böyle şeyler yapsınlar. Kendi çabasızlığımızı varlıklara yüklemeyelim. Demekki daha çok çaba sarfetmek gerekiyor az geliyor şimdiki. Bunu böyle düşünmek çok zor değil.

Vakia suresini oku. Herkese tavsiye ediyorum. Insallah hemen is bulacaksin. Ayrica devlet hastanesinin psikologlari da var onlara gidebilirsin. Illa ozel sart degil. Kimse kimseye de yardim edemez Allahtan baska bunu unutmayin..
Vakıa süresini okudum ama tabi devam ettirmedim peki devlet hastanelerinde ki psikolog mu var yoksa psikiyatristmi ?

Daha çok okuyun!
Elbette okurum suan zaten günlük en az 100 ayetel kursi okuyorum ben ama varliklardan ziyade işsizlik derdim onların bana yaptıklarına alıştım itiyorum gidiyorlar ama tabi belki bi çok şeyi onlarda engelliuot olabilirler bunları öğrenmek sebeblerini öğrenmek amacım hoca arar iken

Elbette okurum suan zaten günlük en az 100 ayetel kursi okuyorum ben ama varliklardan ziyade işsizlik derdim onların bana yaptıklarına alıştım itiyorum gidiyorlar ama tabi belki bi çok şeyi onlarda engelliuot olabilirler bunları öğrenmek sebeblerini öğrenmek amacım hoca arar iken
Kafayı neyle meşgul ederseniz düşünce o yöne gider sizi esir alır. Konunuzu kapatın bence.

Ilim sahibi değilsin o zaman

Zira Allah aracı istemez
Ne istersen gönülden işte Allah tan iste

Bir de çaba göster oturup iş beklenmez ki

Git çalışma müdürlüğüne işkur a kayıt ol

Nerede ise her belediyenin kursu var orada meslek edin

Zaten mesleğim var dersen de meslek odasına git gerekirse o meslekte iş olan yerlere tek tek git

Hacı hoca ile iş mi bulunur tecrübe kazan referans edin
Söylediklerini yapmadın mi sanıyorsun oturduğun yerden tabi ki bişey e sahip olamazsın is kur da ve bir çok firmada tanidiklarim bile var benim ama gel gör ki aynı durum neyse inanin pişman oldum konuyu actigima

Mutlaka en yakın zamanda bir psıkolog ya da psikiyatriste gitmen lazım

Ya nolur böle işlere girmeyin iyice batarsınız dua edin sadece ve hayırlısını isteyin

Söylediklerini yapmadın mi sanıyorsun oturduğun yerden tabi ki bişey e sahip olamazsın is kur da ve bir çok firmada tanidiklarim bile var benim ama gel gör ki aynı durum neyse inanin pişman oldum konuyu actigima

Îş güç hoca ile olur mu

Bir çok ateist bir çok Yahudi hristiyan yahut semavi olmayan dine inanan işi gücü olan hayatı yolunda giden var

Hoca size iş nasıl sağlasın

Ama o yaratık vs anlatımınız tıbbi destek almanız gerektiğini gösteriyor

Iş konusunda da yaş eğitim şehir gibi bilgiler verirseniz alternatif iş öneren çıkar belki

Bemnhic birsey yazmayayim yoksa yine bütün forum ustume gelir :)

Bu arada ALLAH sifalar versin. Surekli felak, nas, cin suresi , ayetel.kursi okuyun.
Bildigim bir hoca yok maalesef.

ben de direksiyon hocası filan sandım
konu kapanır zaten
forum kurallarını oku konu sahibi

Back
X