İstanbulda İyi Bir Hoca :(((

Ehli namus hoca nerde canım kaldımı öyle önce pskyatriye git işsizlik durumunda oldugun için sıkıntıdan böylesin bence yalnız yatıyorsanda korkuyosundur Allaha dua et yat başka bişey düşünme

gece gece böyle konular acmayin ya Allahinizi severseniz

hoca ya para yedireceginize terapiye, psikiyatra gidin

Canm Rabbim yardımcın olsun. Öncelikle tabiki böyle ruhani varlıklar var kitabımız da bahsedilir.
Ama sen yanlış yerde deva arıyorsun. İyilik için bile olsa böyle şeylerden meddet umayın diye buyruluyor zaten.
Allahımız var elhamdulillah yetmez mi...
Aklına geldikçe oku her an tabiki çok uğraşmış olabilirsin ama bu herseyi kötüye bağlamak için yeterli değil. Hayatta ne dertlerle ugraşan insanlar var hamd et genede kardeşim...
Biliyorum söylemek kolay karşıdan diye düşünüyorsun belki ama dua et kardeşim tekrar söylüyorum. Böyle şeyler günah..
Bazen bakarsın ki hayırlı sandığın şeyin altında bir hayirsilik vardır. Rabbim Kulunu geri çevirmez. Olmuyo deriz bazen dua ederiz tersine gider ama o duanin başka hangi kötülüğü savdığını bilemeyiz..
Onun için sabır kardeşim.. Allah yardımcın olsun insiallah...

Psikiyatr diosunzda onlarda kaldi mi namuslusu ilac ticaretinden baska birsey yaptiklari yok malesef kizi iyice uyustururlar
Konu sahibinin actigi diger konulara goz attimda guzellikle de bi sorunu var dua falan istemis garip.. cok guzel oldugunu soyluyor ama erkklerin ilgisini cekmiyormus bana garip geldi. Ben inaniyorum boyle şeylere butun hayatıni etkileyebiliyor.. Allah yaridmcin olsun arkadasim insalah hoca ya da psikiyatr hangi kapiya gidersen gt Allah iyilerle karsilastrsn

Back
X