Saç Kesim Şekilleri İstanbulda iyi bir kuaför?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Kızlar İstanbulda bana önerebileceğiniz kaliteli bir kuaför var mı ve çalışanları bayan olursa çok iyi olur ama genelde erkek oluyor ve avrupa yakasında oturuyorum önerilerinizi bekliyorum lütfen saçımı kestirmek istiyorum acilennn güvenebileceğim bir yer arıyorum şimdiden teşekkürler.

Zeytinburnunda bi kuaför var hadın zamanın da emel sayın gibi bi çok ünlünün kuaförlüğünü be makjözlüğünü yapmış biri. Tesettürlü bayanlar için ayrı bi katıda var. Elemanları çok kaliteli ben gittiğimde aklımdan geçeni söylüyorum ne yaparsan yap diyorum harika modeller yapıyor hem makyaj olarak hem saç kesim olarak. Zetinburnu dikilitaşda esc kuaför. Kesinlikle memnun kalırsın.

Zeytinburnunda bi kuaför var hadın zamanın da emel sayın gibi bi çok ünlünün kuaförlüğünü be makjözlüğünü yapmış biri. Tesettürlü bayanlar için ayrı bi katıda var. Elemanları çok kaliteli ben gittiğimde aklımdan geçeni söylüyorum ne yaparsan yap diyorum harika modeller yapıyor hem makyaj olarak hem saç kesim olarak. Zetinburnu dikilitaşda esc kuaför. Kesinlikle memnun kalırsın.

Tesettürlü değilim ama bir kadına saçımı kestirmeyi tercih ediyorum genelde. Kadın tek mi çalışıyor ? Fiyatlar hakkında bir bilginiz var mı bu arada. Zeytinburnu yakın bana gidebilirim aslında öneriniz için çok teşekkür ederim bu arada 😊

tek çalışmıyo 2 kadın bierkek ama hassasiyetini belli edersen yardımcı olurlar. elemanlarıda çok deneyimli

Zeytinburnu dikilitaşda. 93 yazan bütün otobüsler geçer ordan. Oliviuma da çok yakın.uyum marketin karşısında.bu tarifle orda kime gitsen gösterir.

Back
X