Erkek İnfertilitesi İstanbul'da iyi bir ürolog tavsiyesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ispinoza

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
188
81
18
Merhaba kızlar bundan 2 gün önce eşim spermiogram testi verdi sonuçları ekliyorum. Sizce çok mu vahim neye yönlendirirler?
İstanbulda iyi bir ürolog tavsiye eder misiniz?
Özellikle gidip memnun kalmış birileri olursa
çok sevinirim
Biz varikosel olduğunu, düşünüyoruz ama henüz bir doktorla başlayalım onla devam edelim diye düşündük
Öneri ve dualarınızı bekliyorum..

Eklentiler

• IMG_20200826_170730.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 288
Merhaba. İstanbulda Tansel Kaplancan, Emre Bakırcıoğlu, Murat Başar gibi isimler var önde gelen olarak.
Celalettin Peruda çok başarılı erkek infertilitesinde, kendisi Ürolog değil ama bu işte kafa yoran birisi ve memnun olan hastaları azımsanamayacak kadar çok.

Öneri olarak,sadece bu testiniz varsa elinizde ürolog olarak Üstte verdiğim isimlerden birine gidin. Sebep ve sonuçlar üzerinde iyice konuşur tedavi planını değerlendirirsiniz.

Evet şuan sadece bu testimiz var elimizde ama başlangıç olarak en azından dooblor filmi hormon testini vs nornal bir hastanede mi yapsak acaba? Onlardan birine gittiğimizde tedaviye başlasak?

Evet şuan sadece bu testimiz var elimizde ama başlangıç olarak en azından dooblor filmi hormon testini vs normal bir hastanede mi yapsak acaba? Onlardan birine gittiğimizde tedaviye başlasak?

Evet şuan sadece bu testimiz var elimizde ama başlangıç olarak en azından dooblor filmi hormon testini vs nornal bir hastanede mi yapsak acaba? Onlardan birine gittiğimizde tedaviye başlasak?
Zaten siz doktorlarla iletişime geçtiğinizde ne gerekiyorsa test olarak size söylerler. Daha kolay olur sizin için alırsınız kağıdınızı gidip devlette yaparsınız sonuçları alır doktora gidersiniz.

Kimi doktor iki aşağı bi yukarı bazı testleri istiyor veya istemiyor. o yüzden bikaç doktorla aynı anda iletişime geçin zaten Whatsapp üzerinden yolluyorlar

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Merhaba doktor bulabildiniz mi? Benim esimin sperm testi de öyle. Doktor Cüneyt Sevinç diye biri var duydum. Bende bu konuda araştırıyorum. Siz herhangi bi doktor duydunuz mu

Merhaba doktor bulabildiniz mi? Benim esimin sperm testi de öyle. Doktor Cüneyt Sevinç diye biri var duydum. Bende bu konuda araştırıyorum. Siz herhangi bi doktor duydunuz mu
Hiç duymadım o doktoru ama baya meşhur Emre Bakırcıoğlu Tansel Kaplancan falan önerdiler onlardan birine gideriz diyordım tam çok pahalı muayeneleri 450 500 vs o civarlarda hep. Sonra öylesine aklıma sadece soru sormak için Bülent Traş geldi.. Sekreterine öylesine eşimin tahlillerini atmıştım beni akşam aradılar muayenesi 775tl imiş ama spermiogram ücretsizmiş eşim de ücreti yanlışlıkla 475 anladı hemen alalım randevu gidelim dedi biz de randevu oluşturduk ben de şaşırmıştım kabul etmesine sonradan yanlış duyduğunu anladı ama bunda da vardır bir hayır dedik ona gideceğiz sanırım. Sizim sorununuz nedir

Ben doktor araştırıyordum da Eşim ameliyat olmak istemediğini belirtti bu 3 ayda bu bitkisel ilaçların ıyi olacağını düşünüyor .Sizin uyguladığınız bitkisel ilaçlar veyahut faydasını gördüğünüz var midir ?

Bizde varikosel yokmuş iyi bir ürologa görünün bazem mecbur kalabiliyor insan ameliyata biz de çok yeniyiz bu infertiliteyi yeni öğrendik ama keçiboynuzu kürü ve proxeed plus kullanıyoruzz

Bizde varikosel yokmuş iyi bir ürologa görünün bazem mecbur kalabiliyor insan ameliyata biz de çok yeniyiz bu infertiliteyi yeni öğrendik ama keçiboynuzu kürü ve proxeed plus kullanıyoruzz
Bizde varikosel var da işte eşim ameliyat istemiyor..

Neler kullandınız
Kızartma , tatlı hamur işleri iki aydır hiç yemiyor ve yapmadım.
Kahvaltıdan önce keçi boynuzu pekmezi , bala bir şeyler karıştırmışım sabah akşam bi kaşık yiyordu , zeytinyağında bekletilmiş incir
Kahvaltıda :yumurta , yoğurt, peynir , zeytin bol yeşillik , bal , tahin pekmez
Öğlen ve akşam için sabit bi şey diyemem tama olarak
Hafta başı liste yapar ona gore pazarımı yapardım. Kısacası
*Brokoli, kereviz , ıspanak, pırasa, kuşkonmaz, havuç, haftada bi balık, haftada bi nohut , mercimek çorbası, tarhana çorbası . Her öğünde bol salata , hergun; fındık ,fıstık, ceviz ,badem, kabak çekirdeği, karpuz ve ayçiçek çekirdeği.
Akşam yemeğinden önce ac karınla havanda dövülmüş sarımsak.
Akşam ekmek yenilmedi.
Ve günlük su miktarı 2 buçuk litre su .
Hafif bi yürüyüş.
Geniş pantolon ve geniş iç çamaşırı.
Şimdilik aklıma gelenleri yazdım . Sormak istediğiniz bir şey olursa yazarım.
Doktorları çok dinlememek gerekiyor . Benim esimin 3 milyon spermi ve olan da % 80 hareketsiz 3. Dereceden varikosel .Moral çok önemli. Her ay bebek olacak mı diye düşünmek daha çok strese koyar olmamasına sebep olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…