İstanbulda kadın doğum uzmanı tavsiyesi olan var mı?? Düşük yaptım

TanGO

Bşlngç:72 Hdf:58 Gncl:57.5 oğulcuğum 13 aylık
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
1.387
1.389
83
Bebeğimin kalbi durduğu için 3 hafta önce kürtaj oldum. Sebebini araştırmak gerekli testleri yaptirmak ve muayene olmak için iyi bir doktor arıyorum.

Bebeğimin kalbi durduğu için 3 hafta önce kürtaj oldum. Sebebini araştırmak gerekli testleri yaptirmak ve muayene olmak için iyi bir doktor arıyorum.

Merhaba canım anadolu yakasında misin ? Çok iyi bi doktor var onerebilcegim

Mecidiyeköy deyim ama farketmez yeterki iyi bir doktor olsun

Mecidiyeköy deyim ama farketmez yeterki iyi bir doktor olsun

O zaman canım ordan bak bence oralarda daha çok iyi doktorlar var. Benim onerecegim beykozda Otağtepe tip merkezi Dr. Ömer keşke imkânım olsa da tedavimi olsam orda artık istanbulda degilim

O zaman canım ordan bak bence oralarda daha çok iyi doktorlar var. Benim onerecegim beykozda Otağtepe tip merkezi Dr. Ömer keşke imkânım olsa da tedavimi olsam orda artık istanbulda degilim
Ben de İstanbul da yaşamıyorum kısa bir sure için ailemin yanına geldim. Burda hiç doktor hastane bilmiyorum acil bulmam lazım

Ben de İstanbul da yaşamıyorum kısa bir sure için ailemin yanına geldim. Burda hiç doktor hastane bilmiyorum acil bulmam lazım

Anladım canım nerde oturuyosun ? Bu arada kayının için çok geçmiş olsun Rabbim yerini doldursun insallah.

İyi bir yer arastiriyorum

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun.Anadolu yakasında önerebileceğim çok iyi bir doktor var Koşuyolu'nda Dr.Murat Emanetoğlu .

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun.Anadolu yakasında önerebileceğim çok iyi bir doktor var Koşuyolu'nda Dr.Murat Emanetoğlu .
İlginiz için teşekkürler iyi bir doktor buldum muayene oldum Balat hastanesinde meltem hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…