- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
kızlar genetik testlerimde ciddi pıhtılaşma yatkınlıgı cıktı, tüp bebek tedavisiyle emek emek sahip oldugumuz bebeklerimize bu konuda yeterince ilgi göremediğimizi düsünüyorum. Tabii normal yolla hamile kalan şanslı anne adayları icin de aynı sıkıntı söz konusu. Sizden ricam sağlıklı doğum yapan pıhtılaşma hastaları, gebelik başladıgından itibaren hangi kadın doğumcuya gittiniz paylaşırsanız sevinirim
Cok tesekkur ederim maşallah sağlıkla kucagınıza almışsınız analı babalı büyütün inşallah. Pıhtılaşma mıydı sizin de sebep?3 bebek kaybettim İstanbul’da yaşamıyorum ama gebelikte takibimi İstanbul’da yaptırdım heray Mardin’den uçakla gidip geldim . Cerrahpaşa fakültesinde şuanda kadın hastalıkları ve Doğum anabilim dalı başkanı Profesör olan Altay hocaya gittim herşey çok güzl geçti sağlıklı bir Doğum yaptım
Değerlerim ; Faktör 5 heterozigot ve mthfr homozigotCok tesekkur ederim maşallah sağlıkla kucagınıza almışsınız analı babalı büyütün inşallah. Pıhtılaşma mıydı sizin de sebep?
Cok umut oldun bana. Tüp bebek tedavisi görüyorum ve inan pıhtılaşma cıkınca cok üzüldüm. Özel muayenehanesine mi gittin yoksa cerrahpaşadan randevu mu aldın? Bir de takip doktorun o muydu hep?Değerlerim ; Faktör 5 heterozigot ve mthfr homozigot
Gerçek sebep neydi Allah bilir de doktorum çok ilgiliydi önce Rabbimin sonra doktorumun sayesinde sağlıkla Doğum yaptım
Cokk tesekkür ederim anti faktör xa bu testi yapmış mıydı?Istanbuldayim ayni durumdayim doktorum bulent kars. Ilk kızımın dogumunu da o gerceklestirdi. Dogum ve 2 ay sonrasına kadar hibor 3500 igne ve 32 haftaya kadar coraspin ictim. Suan hibor 5000 igne ve coraspin alıyorum
Memorialda tüp deniyorum ve pıhtılaşmayı hic ciddiye almıyorlar herkese standart kilosuna göre clexane verip yolluyorlarIstanbuldayim ayni durumdayim doktorum bulent kars. Ilk kızımın dogumunu da o gerceklestirdi. Dogum ve 2 ay sonrasına kadar hibor 3500 igne ve 32 haftaya kadar coraspin ictim. Suan hibor 5000 igne ve coraspin alıyorum
Baştan sona doktorum hep oydu özel cebinden arayıp randevumu alıp Cerrahpaşa muayene oldum doğumumu kendisi yaptı son iki aya yaklaşınca İstanbul’da kaldım zaten. Riskli gebelik doktoru kendisi aynı zamanda. Türkiye’de sayılı hastanelerde olan perinatoliji bölümünde bebeğimin tüm incelemesi yapıldı belirli aylarda baştan sona tüm tahliller yapıldı bunlar hep ücretsizdi üniversite hastanesi olduğu için. Bazı testler özelde çok çok pahalı ben hiçbirine ücret ödemedimCok umut oldun bana. Tüp bebek tedavisi görüyorum ve inan pıhtılaşma cıkınca cok üzüldüm. Özel muayenehanesine mi gittin yoksa cerrahpaşadan randevu mu aldın? Bir de takip doktorun o muydu hep?
zahmet olmazsa bana özelden numarasını yollayabilir misin? Masallah cok sevindim insallah seninki gibi bir sürec yasarımBaştan sona doktorum hep oydu özel cebinden arayıp randevumu alıp Cerrahpaşa muayene oldum doğumumu kendisi yaptı son iki aya yaklaşınca İstanbul’da kaldım zaten. Riskli gebelik doktoru kendisi aynı zamanda. Türkiye’de sayılı hastanelerde olan perinatoliji bölümünde bebeğimin tüm incelemesi yapıldı belirli aylarda baştan sona tüm tahliller yapıldı bunlar hep ücretsizdi üniversite hastanesi olduğu için. Bazı testler özelde çok çok pahalı ben hiçbirine ücret ödemedim
Muayenesi 122 lira . Ben Diyarbakır’daki memorialda uzman doktora 200 lira muayene ödüyordum tahliller daha pahalı tutuyordu
Uçak maliyetli ve eziyetli olsada yine aynı şekilde gebelikte aynı doktoruma giderim
Değerlerim ; Faktör 5 heterozigot ve mthfr homozigot
Gerçek sebep neydi Allah bilir de doktorum çok ilgiliydi önce Rabbimin sonra doktorumun sayesinde sağlıkla Doğum yaptım
Teşekkür ederim coraspin ve iğne kullandım . coraspin Doğuma 1 hafta kala kestik iğneyi Doğumdan bir gece öncemerhaba, hayırlı olsun sağlıkla doğum yapmışsınız ne güzel maşallah supanallah. bende de aynı pıhtılaşmalar var . siz sadece iğne mi kullandınız? yoksa coraspin+iğne mi?
Teşekkür ederim coraspin ve iğne kullandım . coraspin Doğuma 1 hafta kala kestik iğneyi Doğumdan bir gece önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?