Tüp Bebek Merkezleri İstanbul'da Memnun Kaldığımız Doktorlarımızı Birbirimize Tavsiye Edelim

badenur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
1.372
91
118
İstanbul
Arkadaşlar
daha önce denediğiniz ve memnun kaldığınız... özelilkle de araştırma, açıklama, ilgi konularında hastasına önem veren... İstanbul'daki doktorlarınızı tavsiye edermisiniz...

amerikan hastanesi- Nisantasi- Dr. Alper Mumcu ve Dr. Cem Ayhan ,
ayrica Jinemed - Teksen Çamlıbel,
acibadem- Cem Demirel
ben bu doktorlara giden arkadaslarim sayesinde cok pozitif seyler duydum. Ben de Cem Ayhan in hastasiyim.

mrb.bende ınternatıonal hospital hidayet erkanın hastasıyım tüp bebeği kendısı yaptı şimdilik 12+3 haftamızdayız çok ii ve tecrübeli bir doktor kesınlıkle tavsıye ederim.

yeditepe üni.hastanesi cem fıçıcıoğlu.mükemmel bir doktor herkese tavsiye ederim.

beylikdüzü medicana-aysun güney....çok memnunum...ilk denemede maşşallah hamiş kaldım...2.5 aylık hamişim...şiddetle tavsiye ederim..

Dr. Melih Aygün Erasmus Kadın Sağlığı
kesinlikle tavsiye ederim. ilk denememde hamile kaldım. ayrıca kardeş mehmet aygün de yine erasmus'da sorunlu gebeliklerde özellikle uzman.

Alman hastanesi.Halit Fırat Erden...
Aslında ekipdeki doktorların hepisine güveniyorum.Çok başarılılar...

Jinemed Beşiktaş - Meriç Karacan özellikle doktorumdan ve hastaneden çok memnun kaldım ilk denememizde çok şükür hamile kaldım herkese tavsiye ederim, umarım herkes en kısa zamanda hayırlısıyla bu güzel duyguyu tadar...

Mrb.Arkadaşlar,
Bahçelievler Medicana hastanesi doç.dr süha sönmez,işinin ehli mükemmel bir insan,
başka yerlerde birçok denemeyle geçen14 yıl sonra, doktorumun ilk tedavisiyle hamile kaldım şuan 4yaşında bir kız çocuğu annesiyim,dilerim RABBıMDEN anneliği isteyen herkese tattırsın.

bahçelievler MEDİCANA da tüp bebek deneyen arkadaşlar
Mrb.Arkadaşlar,
Bahçelievler Medicana hastanesi doç.dr süha sönmez,işinin ehli mükemmel bir insan,
başka yerlerde birçok denemeyle geçen14 yıl sonra, doktorumun ilk tedavisiyle hamile kaldım şuan 4yaşında bir kız çocuğu annesiyim,dilerim RABBİMDEN anneliği isteyen herkese tattırsın.

güzelim senin de fikirlerini alalım bu link de

Son düzenleyen: Moderatör:
BENİMDE ALMAN HASTANESİ HALİT FIRAT ERDEN...
sonuna kadar güveniyorum.
asla paracı değil.
derdini dinler.
sorularını hep senin anlayacağın dilde açıklar...
her hastası özeldir onun için...
çok komiktir ayrıca

florance nightingale emre karatekelioğlu ve ekibi. hepsine inanılmaz güvendim, içim çok rahat p.tesiyi bekliyorum.

Ferticenter Dr.Nuri Delikara kesinlikle işinin profosyoneli..ılk denemde tuttu..Gebelik takibimi doğumumu kendisi yaptırdı..Asla hastaya ticari gözle bakmıyor...Şu an 3,5 aylık fıstık bir kız çocuğum var...Şidetle tavsiye ederim

prof bülent baysal
ist cerrahi

çok rahattır sizi de rahatlatır
yazdığı ilaçlar ucuz ilaçlardır
ınsancıldır

Bilgi veren arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun
evlatlarınızla hayırlı uzun ömürler diliyorum...

Almanya dan tüp bebek için ıstanbul a gelecek bir misafirimiz için araştırma yapıyorum
çok teşekkürler a.s.

Bende epeydir araştırıyorum Amerikan Hastanesi Cengiz Alataş içinde güzel yorumlar aldım...Bende karar verdim kendisine gideceğim....Bilginize

Back
X