Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar geçen yıl ilk denememi kadıköy florance nightingale hast nuri delikara ya yaptırdım ve gercekten cok memnun kaldım
fiyatlar abartılı degil ilaçlar %20 indirimli alınıyor anlaşmaları var ilaçlar dahil 4/5 civarı maloluyor .
Daha sonraki süreçte tahlilleri devlet hast yaptırabiliyorsunuz cebinizden oyle abartılı paralar cıkmıyor .
Nuri bey ve ekibinden allah razı olsun oğlum 3 aylık oldu ilk denememde çok şükür hamile kaldım .
Kendimi hep çok güvende hisstettim çunku zor ve karmaşık bir dönem insanın en çok destege güzel seyler duymaya ihtiyacı oluyor .
Nuri bey hem arkadaş hem doktor sagolsun .benim için ayrıca doktorun besmele ile bşlaması inançlı bir insan olması çok önemli allah razı olsun her konuda 38 hafta boyunca hep yanımdaydı .bu durumda olan herkese allah yardım etsin kucaklarına bebeklerini almayı nasip etsin .
İstanbul tüp bebek Merkezi Aret Kamar.
Benim doktorumdu. Hem merkezden hem Aret Bey'den cok memnun kalmıstım.
Arkadaşlar herkese günaydın,
Ben ilk denemede hamile kaldım ve şuanda 2 aylık hamileyim :)) Bahçeci Fulya kliniğinde Güvenç Bey.de tedavi gördüm. Çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim. Allah onlardan razı olsun.. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah...
Merhaba;Bende şu anda 6 haftalık hamileyim doktorum Selman Laçin çok çok memnun kaldım kesinlikle öneriyorum çok iyi bir doktor dahası çok iyi bir insan ve ilk denememizdi Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın
Psikolojik olarak eşinden ve çevrenden ilgi gördüğün zaman moralin daha iyi oluyor bnim ilk denemem dış gebelikle sonuçlandı kendimi bir buçuk aylık hamile zannederken dış gebelik geçirdim tüp bebek bence zor değil ağrısı da olmuyor zaten ilk operasyonda yani yumurta toplama işlenminde hiç birşey hissetmiyorsun transferde 5 dakika sürüyor ağrısız bir işlem önemli olan o 12 günlük süreçte rahat olmak Allah yardımcnız olsunMerhaba;
Ben de Selman Beye önümüzdeki ay tedaviye başlayacaım.İLK tÜp bebek tedavimiz olacak.Ama çok endişeliyim ya tutmazsa diye. Süreçtemn bahsedermisiniz biraz
İstanbul Tüp Bebek Merkezine gidiyorum, doktorum Aret Kamar, ben memnunum, pozitif bir insan olması hoşuma gidiyor. İkinci denememde hamile kaldım, 4 aylık hamileyim.
Merhaba, bende 39 yasindayim ve 1.5 sene olacak farklı doktorlarda gözetimler , ilaçlar, bir düşük derken yorulduk artik ve su anki doktorum ki kendisi MÜTHİŞ bir insan Serhat Sakız, Aret beyi onerdi. Eger 1-2 ay daha doğal olmazsa ( ki pozitif bakmaya calisiyorum), kendisine gideceğim. Ek herhangi bir yorumunuz bana cok yardimci olacaktır. Bu yaşta tüpün tutma orani bile düşüyormuş, moral bozucu. Birde maddi olarak kaça çıkıyor her deneme? Simdiden cok teşekkürler.
Bana da Aret Beyi doktor bir aile dostumuz önermişti, paragöz bir insan olmadığını, gerçekleri söylediğini belirttiği için ben de tercih ettim. Yaşı çok takmayın bence, ben de 37 yaşındayım, aynı iş yerinde çalıştığım bir arkadaşım 46 yaşında ilk denemesinde tutturdu, biraz kader kısmet sanırım. 2015 fiyatlarını bilmiyorum, ben 2014 baharda başladım. Çok net hatırlamıyorum ama tüp bebek için 4000 yada 4500 tl verdik, ilaçlar da 1500 tl civarı tuttu, tabi benim acemiliğime de geldi, tanıdık doktorlara yazdırıp devletten alabileceğim bazı ilaçları da eczaneden aldım (kan sulandırıcı iğne, cirnone jel yada progestan iğnesi gibi). Benim ilk denememde tutmadı, embriyoları dondurduk, 2. denemede 2000 TL ödedik dondurulmuş embriyo transferi için, yine ilaç kullandım ama bu sefer hem akıllandığım için hem dondurulmuşta daha az ilaç kullanıldığı için çok masrafım olmadı.