2 kez bahçeci cem hocadaydık embriyomuz bile gelişmedi döllenme olmadı sebepsiz infertiliteyiz. Doktor doğru düzgün bir yorum yapıp açıklama bile yapamadı niye böyle olduğuna dair. Ben internette piezo yöntemini öğrendim döllenme problemi olanlara yapılan bir yöntemmiş. Bahçeci labaratuvarını arayıp böyle yöntem duydum acaba bizde denenir mi diye sorduğumda alaycı bir tavırla internette her duyduğunuza inanmayın yok öyle bişey denildi. Çok moralimizi bozmuşlardı. Zaten çare arıyorduk derdimize verdikleri cevaba bakın. Ayrıca acayip paragöz bir yer bizi baya sömürdüler 2.tedavimde rahim dinlendirme olmycağı halde (Dr. Not almış dosyamıza embriyo gelişirse taze transfer olacak diye) veznedeki arkadaş öyle bir direttiki rahim dinlendirme ücreti almak için. Bizde mecburen vermek zorunda kaldık. Tabi embriyo gelişmedi tedavi iptal oldu bu sefer o parayı geri alabilmek için az uğraştırmadılar. Tabi rahim dinlendirme ücreti de ayrı komik bi olay ama neyse. Sanki rahim kendi kendine dinlenmiyor da merkez alıp dinlendiriyor :)) yani para talep etmeleri hiç doğru değil. Biz 2 tedaviden sonra memorial a geçtik Semra hanıma burda o dalga geçilen piezo yöntemiyle kaliteli 3 embriyomuz gelişti. İlk transferim tutmadı. Şimdi 2. Kez transferim oldu haftaya test günüm. Kesinlikle memorial ı gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Hem hastaya olan yaklaşımları, hem doğru tedavi yöntemleri hem de paragöz olmamaları bizim için çok büyük artı oldu

tarihi geçmiş yani süresi dolmuş tüp bebek raporunu götürünce onu kabul edip 1500 lira indirim yapmışlardı. Bahçecide var olan raporu kabul etmemişlerdi