- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
moralini bozma canım senin tahlili yarın yap
moralini bozma canım senin tahlili yarın yaptırman gerekmiyormuydu? belki erken davrandın olumlu da olumsuzda olsa vazgeçmek yok yorulmak yokyarın tekrar test yaptırırsın erken davranıp kendini uzme. inan seni çok iyi anlıyorum canım bunları yaşayan bilir
![]()
tırman gerekmiyormuydu? belki erken davrandın olumlu da olumsuzda olsa vazgeçmek yok yorulmak yokyarın tekrar test yaptırırsın erken davranıp kendini uzme. inan seni çok iyi anlıyorum canım bunları yaşayan bilir
![]()
moralini bozma canım senin tahlili yarın yaptırman gerekmiyormuydu? belki erken davrandın olumlu da olumsuzda olsa vazgeçmek yok yorulmak yokyarın tekrar test yaptırırsın erken davranıp kendini uzme. inan seni çok iyi anlıyorum canım bunları yaşayan bilir
![]()
Evet canım yarın yaptırmam gerekiyordu ama bugün hemşireyi aradım yaptırablirmiyim bu akşam diye o da yaptırabilirsin dedikten sonra verdim kan işte. Ağustos ayında da 24 çıkmıştı sonuç kimyasal gebelik oldu. Şuan en çok zoruma giden eşimin bana teselli de bulunmaması ben hava alcam dedi çıktı gitti. Kendimi şuan o kadar kötü hissediyorum ki bana hiçbir şey söylemedi. Çok üzgünümmoralini bozma canım senin tahlili yarın yaptırman gerekmiyormuydu? belki erken davrandın olumlu da olumsuzda olsa vazgeçmek yok yorulmak yokyarın tekrar test yaptırırsın erken davranıp kendini uzme. inan seni çok iyi anlıyorum canım bunları yaşayan bilir
![]()