- 11 Kasım 2014
- 643
- 703
- 103
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
-
teşekkür ederim,özel muayenelerin ücretini az çok biliyorum,şuanda durumum el vermiyorBenim doktorum çocuk sahibi olamayan bir çok çifti tedavi etti ama hem erkek hem de hastane değil özle muayenehanesi var. İstersen adını verebilirim. Çok iyi bir doktordur.
Merhaba forum sakinleri.
2 yıllık evliyim ve henüz çocuğum olmadı.. ikamet ettiğim yerde maalesef hastane ve doktor olanağı yok.
Eşim 15 günlük yıllık iznine ayrılacak, onun izninde İstanbul'a gidip ordaki uzman doktor ve hastanelere muayene olmak istiyorum.üniversite hastanelerine baktım ancak doktor seçimini bir türlü yapamadım, o hastanelerde doktor seçimi yapılamıyor mu ?İstanbul'a daha önce hiç gitmedim ordaki sistemin yabancısıyım,Bana doktor ve hastane önerebilir misiniz özellikle bayan doktor arıyorum.
Merhaba forum sakinleri.
2 yıllık evliyim ve henüz çocuğum olmadı.. ikamet ettiğim yerde maalesef hastane ve doktor olanağı yok.
Eşim 15 günlük yıllık iznine ayrılacak, onun izninde İstanbul'a gidip ordaki uzman doktor ve hastanelere muayene olmak istiyorum.üniversite hastanelerine baktım ancak doktor seçimini bir türlü yapamadım, o hastanelerde doktor seçimi yapılamıyor mu ?İstanbul'a daha önce hiç gitmedim ordaki sistemin yabancısıyım,Bana doktor ve hastane önerebilir misiniz özellikle bayan doktor arıyorum.
"Şuan" durumum yok dedim :) hiçbirzaman olmayacağı anlamına gelmiyor,yinede teşekkür ederim.Canım madem özel hastanelere gitmeye durumun yok durumun olana kadar bekle sonra gidiver sonuçta tedavi süresi hamilelik bunların hepsi masraf doğduktan sonraki masrafı demiyorum bile
Cevap için Teşekkür ederim,doktor öneriniz varmı ?üniversite hastanesinde doktor seçilmiyor bildiğim kadarıyla ne çıkarsa bahtınıza birde 15 günde çapa yada cerrahpaşada işinizi halledemezsiniz. tahlil vs isterlerse onun için ayrı randevu almanız lazım sonuçlar ciddi hastalıklarda bile 2 haftadan önce çıkmıyor..
Cevap için Teşekkür ederim,doktor öneriniz varmı ?
İstanbula çok yakınım.Yalniz bu 15 gunde halledilecek birsey degil.
Teşekkür ederim bakacağım...O zaman yakacik kadin dogumda saadet hnm iyi bir doktor
Ama tup bebek aşılama vs soruyosan onu bilemiycem
Medikal park göztepe dr nur dokuzeylül güngörArkadaşlar yukarda yazdım zaten bulunduğum yerde doktor hastane imkanı çok zayıf. Bunun için büyük hastaneleri tercih ediyorum ve İstanbul'da bana çok yakın yerleşim yeri.
Lütfen benim durumumu sorgulamayıp sadece iyi bir doktor ve hastane önerin LÜTFEN :)
İstanbula çok yakınım.
Doktor veya hastane öneriniz varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?