- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
-
Evet burda cuma günü hormon testi yaptıracağım sonuçlarla gideceğim,sperm testini donanımlı hastanelerde yapıyorlarmış.Sperm testi hakkında bilginiz varmı hangi İst. da hastaneler yapar sonucu nezaman verirler ?Sorununuz belli mi
Değilse bulunduğunuz yerde eşinize sperm size de reglin 3. Günü yapılan testleri yapsınlar sonuçlar ile gidin
Oradaki doktor da muayene eder bir de fikriniz olur elinizde test olunca yoksa regl bekle der test için
Bagcilar medipol Mega üniversite hastanesinde Dr duygu ışıl gencer var.ayrica elif hanim var soyadı hatırlamıyorum suan. Kadın doğum 45 lira gibi biseydi geçen sene. Tlfda bilgi alabilirsiniz
Evet burda cuma günü hormon testi yaptıracağım sonuçlarla gideceğim,sperm testini donanımlı hastanelerde yapıyorlarmış.Sperm testi hakkında bilginiz varmı hangi İst. da hastaneler yapar sonucu nezaman verirler ?
Amiin İnşaAllah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Sen ne için gidiyorsun,yani doktor infertilite grubunada bakıyormu muayene test ücretleri nekadar :)))))Bağcılar medipol üniversite hastanesi Nagihan kaya memnun kalırsın canım. Inşallah bebeğin gelir. .
Amiin İnşaAllah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Sen ne için gidiyorsun,yani doktor infertilite grubunada bakıyormu muayene test ücretleri nekadar :)))))
Ben kanuni yi öneririm. Daha önce infertilite bölümüne gittim. İşlemler çok çabuk ilerliyor. Birde randevu almak çok daha kolay. Ben Bakırköy de iken henüz hastane infertilite bölümüne gittim o zaman bile islemlerim gayet hızlı ilerledi. Ama tedavi aşaması ile ilgili bir bilgim yok. Şimdiye kadar tüm doktor larindan kadin dogum olsun diğerleri olsun. memnun kaldım.Merhaba forum sakinleri.
2 yıllık evliyim ve henüz çocuğum olmadı.. ikamet ettiğim yerde maalesef hastane ve doktor olanağı yok.
Eşim 15 günlük yıllık iznine ayrılacak, onun izninde İstanbul'a gidip ordaki uzman doktor ve hastanelere muayene olmak istiyorum.üniversite hastanelerine baktım ancak doktor seçimini bir türlü yapamadım, o hastanelerde doktor seçimi yapılamıyor mu ?İstanbul'a daha önce hiç gitmedim ordaki sistemin yabancısıyım,Bana doktor ve hastane önerebilir misiniz özellikle bayan doktor arıyorum.
EDİT***15 günde halletmem gerek demedim yada 15 gün içinde sonuç alabilirmiyim hamile kalabilirmiyim diye sormadım,İstanbula çok yakınım git gel yapabilirim "15 gün" kelimesine takılmayın. YALNIZCA DOKTOR ÖNERİSİ İSTİYORUM arkadaşlar,Lütfen yorum yapmak için yorum yapmayalım.
"Şuan" durumum yok dedim :) hiçbirzaman olmayacağı anlamına gelmiyor,yinede teşekkür ederim.
Abartmayın allah aşkına. Özel hastane de test tedavi parasi az paramı. Benim de çocuğum var çok şükür ama olabilmesi icin özele e gidip verebilecek okadar param yoktu. Doğum da hamilelik testlerin de devlette yaptım. Özele harcanacak para ile çocuğun tüm ihtiyaçlarını aldım.Canım madem özel hastanelere gitmeye durumun yok durumun olana kadar bekle sonra gidiver sonuçta tedavi süresi hamilelik bunların hepsi masraf doğduktan sonraki masrafı demiyorum bile
Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Hastanenin tam adını yazabilir misiniz ve hangi bölgede olduğunu :)Ben kanuni yi öneririm. Daha önce infertilite bölümüne gittim. İşlemler çok çabuk ilerliyor. Birde randevu almak çok daha kolay. Ben Bakırköy de iken henüz hastane infertilite bölümüne gittim o zaman bile islemlerim gayet hızlı ilerledi. Ama tedavi aşaması ile ilgili bir bilgim yok. Şimdiye kadar tüm doktor larindan kadin dogum olsun diğerleri olsun. memnun kaldım.
Cerrah paşa ya bir tanıdık gitti artık yapılan standart testleri geçtim çünkü onlarda kesin bir sorun çıkmayınca olayın temeline inmiş. dna kodlarını çıkarmış prof. Sorun da bu kodlarda imiş. Ama randevu almak ölüm diyorlar. Yanlız bir Prof tarafından Dosya açılınca artık onun hastası oluyor muşsun.
Halkalı kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma Hastanesi. Yani eski Bakırköy kadın doğum Hastanesi. Eski Bakırköy deki halini biliyorsanız sizi yanıltmasın. Gayet temiz büyük bir hastane. Ekipman ve büyüklüğü sayesinde bazı komplikasyon olan hastalar birçok özel yada devlet hastanesinden bile buraya sevk ediliyor. Doktorlar çok iyi. Yani ben doğumda okadar zorluk çıkarmama rağmen çevreden doktorlar şöyle böyle fırça atıyor denilen lerin hiçbirini görmedim çok destek oldular sağolsun lar.Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Hastanenin tam adını yazabilir misiniz ve hangi bölgede olduğunu :)
Allah razı olsun sizden uzun uzun anlatmışsınız,bi bakayım sitesinden.Halkalı kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma Hastanesi. Yani eski Bakırköy kadın doğum Hastanesi. Eski Bakırköy deki halini biliyorsanız sizi yanıltmasın. Gayet temiz büyük bir hastane. Ekipman ve büyüklüğü sayesinde bazı komplikasyon olan hastalar birçok özel yada devlet hastanesinden bile buraya sevk ediliyor. Doktorlar çok iyi. Yani ben doğumda okadar zorluk çıkarmama rağmen çevreden doktorlar şöyle böyle fırça atıyor denilen lerin hiçbirini görmedim çok destek oldular sağolsun lar.
İnfertilite ye uzun süre önce gittim ama süreç gayet kısa idi. Randevu aldım ama ilk infertilite ye değil kadın doğuma. İnfertilite ye direkt alınıyor mu bilmiyorum o yüzden siz bakarsınız randevu sitesinde. 2 sene dır olmuyor dedim çocuğum. Beni aynı gün infertilite ye sevk ettiler. Testlerimi yaptirdilar. Test sonuçlarını aldıktan sonra testlerde bir sorun yok esiniz için test verin dediler. Ve gün aldık ama bir aya yakın bir süre. Ama belki yeni hastanede süreç hizlanmis olabilir. Sonra eşimin test sonuçları alındı. Hareketli sperm sayısı az bulundu tekrar yikamali test di sanırım ismi eşimden örnek istediler. Oda 1 ay gibi bir süre. Ama test sonucuna ihtiyacimiz kalmadı çok şükür. Umarım sizde sağlıkla bebeğinizi kucağıniza alırsınız
Rica ederim.Allah razı olsun sizden uzun uzun anlatmışsınız,bi bakayım sitesinden.
Infertelite alanını bilmiyorum benim kadın doğum uzmanimdi. Hastane özel üniversite hastanesi ve çoğu bölümde fiyatlar uygun bazı bölümlerde muayene ücretsiz falan. Hastaneyi arayın Infertelite alanında doktor öğrenin ozaman. Hastane gerçekten kaliteli. Ilgililerİnfertilite dalında uzmanlarmı önerdiğiniz doktorlar,muayene ücreti uygunmuş ama testlere filan ne kadar alıyorlar?
Teşekkür ederim,arayacağım :)Infertelite alanını bilmiyorum benim kadın doğum uzmanimdi. Hastane özel üniversite hastanesi ve çoğu bölümde fiyatlar uygun bazı bölümlerde muayene ücretsiz falan. Hastaneyi arayın Infertelite alanında doktor öğrenin ozaman. Hastane gerçekten kaliteli. Ilgililer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?