İstanbul'da Polikistik Over konusunda uzman hekim önerilerinizi rica ediyorum..

bagcicek

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
265
0
296
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, İstanbul'da Anadolu ya da Avrupa yakası farketmez polikistik over konusunda uzman bir hekim tavsiye edebilir misiniz. Hastalığın yan etkilerini taşımıyorum çok şükür ancak bebek isteyebilme ihtimalime karşı bir an önce önlem almak istiyorum :) çok uzun yıllardır yasmin kullanıyorum, bir ara bir hekime gittim ancak kullandırdığı ilaç aşırı derecede sivilce yaptı (cyclo prognovia).

Şimdiden teşekkür ederim:)

canım ben şişlide özel muayenehaneye gidiyorum,aynı zamanda özel osmanoğlu hastanesine de gidiyor.ben yumurta takibi olarak yaptırdım,klomen verdi bana.ve pcos olduğumu ilk ondan öğrendim ben.bakalım hayırlısı ben çatlatma iğnesini cuma oldum,bugün kontrole çağırdı,ben memnunum,netten de araştırabilirsin,UZ. DR. FİLİZ AK

merhaba bende pcoluyum ve yıllardır kurtulamadım..bende kilo yaptı yaklaşık 4-5 yıl yasmin kullandım evlendikten sonrada devam ettim..bebek düşündüğümüz zaman bıraktım ve 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz olmadı..sonunda aşılamaya kadar geldik fakat oda tutmadı..b
internette araştırırken böyle bir iste buldum doktorun yazdıkları ilginç geldi sizinlede paylaşayım..

Polikistik Over

merhabalar, önerin için çok teşekkürler. filiz hanımı araştırıp bi bakacağım..
bu arada sana da çok geçmiş olsun, teşekkürler tekrar

Selam Superisi, bende çok uzun süer yasmin kullandım ama çok memnunum, hatta bırakınca daha çok sivilcelerim çıktı sanki..şimdi iyi bir doktor bulana kadar yasmine devam ediyorum.
bana doktorum polikistik over'in bebek olmaması için en rahat olunması gereken sebep olduğunu, tedavisi olan bir hastalık olduğunu söylemişti. o yüzden canını sıkma, bu hastalık bebek olmasına engel bir durum değil :)

Merhaba,
Anadolu yakasında Hisar Hastanesinde Filiz Candan Topuz'u öneririm.
Ben de pko.luyum,memnun kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…